Aanbieding: Grote partij gebruikte palletstellingen!

Wij hebben een grote, nieuwe partij Nedcon palletstellingen binnen. Deze palletstellingen hebben een hoog draagvermogen en zijn al eerder gebruikt. Dat betekent dat de stellingen voor een zachter prijsje de deur uit gaan, terwijl ze wat betreft kwaliteit en veiligheid niks onderdoen voor onze nieuwe stellingen!

 

- Afmetingen frames: Hoogte 11.200 mm, diepte 1100m; kleur: RAL5019;

- Extra mogelijkheden: Hoogtes 6700mm, 5600mm en 4500mm hoog;

- Draagvermogen frames: 18.000 KG per vak;

- Liggers: 3600x130x50, 6Haaks ligger, kleur: RAL2008;

- Draagvermogen ligger: 2750 KG per liggerpaar

- Overige maten zijn in overleg mogelijk.

 

Door de grote hoeveelheid van gebruikte en nieuwe liggers kunnen wij ook een andere configuratie aanbieden. Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis.

 

Neem vandaag nog contact met ons op

Gebruikte nedcon palletstelling aanbieding

 

Nedcon palletstellingen

De Nedcon palletstellingen zijn de perfecte oplossing voor de opslag van gepalletiseerde goederen. De stellingen zijn breed, bieden genoeg ruimte voor pallets en maken het mogelijk om de hoogte in te gaan met je opslag. Alles bij elkaar zorgen de palletstellingen dus voor overzicht en goede opslagmogelijkheden.

De stellingen zijn modulair gebouwd en kunnen dus gemakkelijk uitgebreid worden om volledig naar wens jouw magazijn te vullen. Bovendien zijn de stellingen te combineren met onze andere stellingen, waaronder inrijstellingen, grootvakstellingen en natuurlijk entresolvloeren. De stellingen zijn van hoge kwaliteit en daarmee erg duurzaam en toekomstbestendig. 

 

Nieuwe en gebruikte palletstellingen

Omdat duurzaamheid bij Magazijnplein een belangrijk begrip is bieden wij vaak eerder gebruikte stellingen aan. Voor een lagere prijs heeft hiermee kwalitatieve, veilige en toekomstbestendige palletstellingen. Toch kunt u bij ons ook nieuwe stellingen kopen die op maat gemaakt kunnen worden, zodat ze perfect in jouw magazijn passen. 

 

Wilt u scherpe een prijsopgaaf ontvangen of wilt u ideeën uitwisselen over een magazijn project?
Bel 0546-633707 of stuur ons een bericht.