Gebruikte draagarmstellingen

Uw magazijn (opnieuw) inrichten? Denk dan eens aan onze gebruikte draagarmstellingen. Naast een grote voorraad aan nieuwe stellingen, kunnen wij ook gebruikte stellingen leveren die in goede kwaliteit zijn. Een groot voordeel van de tweedehands draagarmstellingen is dat deze een stuk voordeliger zijn en ondertussen niet op kwaliteit onderdoen voor nieuwe stellingen.

Een Nedcon draagarmstelling

fx zijn ideaal voor mechanische en handmatige opslag van lange materialen. De flexibele stellingen kunnen tegen een stootje dankzij de draagarmen, die verticaal in de staander worden gehaakt. Dit type stelling is ideaal voor de opslag van lange goederen, zoals planken, balken en buizen. Zelfs in magazijnen waar relatief weinig hoogte beschikbaar is, kunnen dankzij het gebruik van draagarmstellingen lange goederen opgeslagen worden,

Er zijn twee soorten draagarmstellingen, namelijk enkelzijdige en dubbelzijdige. Enkelzijdige draagarmstellingen kunnen tegen de muur geplaatst worden en zo ruimte besparen, dubbelzijge draagarmstellingen hebben aan beide zijden draagarmen zitten. Ook kunnen beide soorten draagarmstellingen gecombineerd worden bij de inrichting van uw magazijn.

Gebruikte draagarmstellingen

 

Een gebruikte draagarmstelling van Nedcon

Onze gebruikte draagarmstellingen doen in kwaliteit niet onder voor nieuwe draagarmstellingen. Het is voor ons erg belangrijk dat de gebruikte stellingen lang meegaan en bovenal veilig zijn. Al onze gebruikte draagarmstellingen worden dan ook tot in de puntjes getest en gecontroleerd voordat wij ze aanbieden. Zo waarborgen zij dat de stellingen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen.

Nedcon draagarmstellingen komen in verschillende maten en vormen:

  1. Diverse kleurmogelijkheden
  2. Vaste of verstelbare draagarmen
  3. IPE 80 tot IPE 300
  4. 2 tot 9 meter staander hoogte
  5. 200 tot 2000 kg. draagarm belasting
  6. Tot 15000 kg. staander belasting
  7. 40 cm tot 250 cm draagarm lengte

 

Voor het actuele aanbod gebruikte draagarmstellingen kunt u ons altijd bellen tel:0546633707 of mailen naar info@magazijnplein.nl.