Gebruikte Grootvakstellingen

Op zoek naar een manier om grote opslagcapaciteit te creëren in een magazijn met beperkte hoogte? Met de grootvakstellingen van Magazijnplein worden grote goederen gemakkelijk opgeslagen. Als specialist op het gebied van grootvakstellingen biedt Magazijnplein zowel nieuwe als gebruikte grootvakstellingen. Onze grootvakstellingen zijn altijd op voorraad en kunnen dus snel geleverd worden. Dus bent u op zoek naar gebruikte grootvakstellingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

 

Grootvakstellingen gebruiken

Wanneer is het slim om gebruik te maken van grootvakstellingen? Voor het opslaan van omvangrijke producten zijn grootvakstellingen uitermate geschikt. Denk hierbij aan grote dozen of kratten waarvoor een legbordstelling niet voldoet. Door grootvakstellingen in te zetten voor deze voorraad, hoeven geen complete palletstellingen ingezet te worden en worden uw producten zonder problemen opgeslagen in de schuur, garage of het magazijn. 

Elke opslagplek is anders. U kunt daarom bij ons terecht voor advies op maat en op maat gemaakte grootvakstellingen. Weet u niet zeker of inzet van grootvakstellingen de juiste oplossing is voor uw producten? Geen probleem! Wij helpen graag met advies op maat.

 

Gebruikte grootvakstellingen

 

Gebruikte grootvakstellingen bestellen

Bij Magazijnplein bestelt u niet alleen nieuwe grootvakstellingen, maar ook gebruikte grootvakstellingen. Deze gebruikte stellingen zijn voordeliger dan nieuwe stellingen, maar doen hier wat betreft kwaliteit niet voor onder. De stellingen zijn extreem sterk, duurzaam en eenvoudig in gebruik. Bovendien worden de gebruikte grootvakstellingen grondig getest, zodat wij kunnen garanderen dat ze aan de veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen.

 

Liever advies op maat?

Geïnteresseerd in onze gebruikte grootvakstellingen, bent u op zoek naar meer informatie, of wilt u liever een advies op maat voor uw wensen? Onze specialisten staan voor u klaar! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor deskundig advies via tel:0546 633707.