Onze gebruikte grootvakstellingen

Bent u op zoek naar grootvakstellingen voor uw magazijn? Dan zijn onze gebruikte grootvakstellingen wat voor u! Onze gebruikte grootvakstellingen zijn prijstechnisch voordeliger dan nieuwe stellingen. Hieronder is meer te lezen over de gebruikte grootvakstellingen van Magazijnplein.

 

Grootvakstellingen van Magazijnplein

Grootvakstellingen zijn erg handig voor de opslag van grote en zware producten. Deze producten, zoals kratten en grote boxen, zijn over het algemeen te zwaar of groot voor een legbordstelling. Door gebruik te maken van een grootvakstelling kunnen ook deze producten zonder problemen opgeslagen worden, met als bijkomend voordeel dat er geen complete palletstelling in gebruik hoeft worden genomen. Dit maakt een grootvakstelling ideaal voor een schuur, garage of magazijn.

Gebruikte grootvakstellingen

 

Net als onze nieuwe grootvakstellingen zijn onze gebruikte grootvakstellingen duurzaam, eenvoudig in gebruik en enorm sterk. Daarnaast testen wij gebruikte grootvakstellingen grondig, waardoor duidelijk wordt of deze nog aan de kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen.

 

Een gebruikte grootvakstelling aanschaffen

Bij Magazijnplein hebben we altijd grootvakstellingen op voorraad die snel geleverd kunnen worden. Ook voor voordelige gebruikte grootvakstellingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bestel direct in onze webshop of neem contact met ons op voor persoonlijk en deskundig advies 0546 633707.