Gebruikte legbordstellingen

Bent u op zoek naar gebruikte legbordstellingen, die kwalitatief gezien min of meer gelijkwaardig zijn aan nieuwe legbordstellingen? Dan zit u goed bij Magazijnplein! Magazijnplein is expert op het gebied van legbordstellingen.

Gebruikte legbordstellingen zijn altijd voorradig en we kunnen zeer snel leveren! 

Gebruikte legbordstellingen


Officieel getest

Onze gebruikte legbordstellingen zijn officieel getest en voldoen aan de richtlijnen voor het opslaan van uw materialen. Hier hoeft u zich dus zeker geen zorgen over te maken. Indien een gebruikte legbordstelling niet voldoet aan de richtlijnen dan wordt deze niet verhandeld. De gebruikte legbordstellingen van Magazijnplein zijn op het gebied van toepassing, effectiviteit en veiligheid gelijkwaardig aan nieuwe legbordstellingen. 


Meest gebruikte opslagsysteem

Legbordstellingen zijn één van de meest gehanteerde opslagsystemen. Of het nou gaat om een magazijn, werkplaats, garage, schuur of zelfs bij uzelf thuis, een legbordstelling misstaat niet! Het zorgt voor overzichtelijkheid, geordendheid en daarmee voor rust bij u en uw werknemers.


Voordelen legbordstelling

De voordelen van een legbordstelling zijn, of het nou gaat om een gebruikte legbordstelling of een nieuwe, de voordelen zijn hetzelfde:

  1. Overzichtelijkheid
  2. Geordendheid
  3. Gemakkelijk op te bouwen
  4. Flexibele indeling
  5. Gemakkelijk verplaatsbaar
  6. Afstelling op maat
  7. Groot assortiment aan toebehorenInteresse?

Snel een zeer scherpe offerte ontvangen voor een gebruikte legbordstelling?

Vraag dan hier een offerte aan of bel ons op 0546 633707.