Gebruikte magazijnstellingen

Naast nieuwe magazijnstellingen verkopen wij met Magazijnplein ook gebruikte magazijnstellingen van Nedcon. Bij het woord gebruikt denken mensen vaak aan materialen die al eerder zijn gebruikt en in minder goede staat zijn. Dat is bij ons niet het geval. Onze gebruikte magazijnstellingen zijn daar waar nodig gerepareerd. Vervolgens zijn deze stellingen grondig geïnspecteerd en voldoen ze aan alle kwaliteit- en veiligheidseisen. Doordat wij zowel nieuwe als gebruikte producten van Nedcon verkopen kunnen wij alles op maat maken, herstellen en klantgericht aanbieden. Ook wellicht een combinatie van nieuwe en gebruikte onderdelen. Hier onderscheiden wij ons van andere aanbieders in de markt.
In vergelijking met de nieuwe magazijnstellingen zullen de kosten van aanschaf aanzienlijk lager liggen. Maar of het nu gaat om gebruikte legbordstellingen, palletstellingen of grootvakstellingen er is vaak bijna geen verschil met nieuwe materialen.

Gebruikte palletstellingen


Onze palletstellingen zijn uiteraard zeer geschikt voor gepalletiseerde goederen. Dit komt doordat deze stellingen zeer breed zijn waardoor er veel soorten producten kunnen worden opgeslagen. Doordat dit type stelling erg overzichtelijk is, zijn alle producten direct bereikbaar.
Onze gebruikte palletstellingen zijn van het toonaangevende merk Nedcon. Zij zijn al jaren de koploper op het gebied van magazijnstellingen. Wil je meer weten over Nedcon? Je leest hier alles over Nedcon! Onze gebruikte palletstellingen voldoen aan alle eisen die wij ook stellen aan onze nieuwe magazijnstellingen. Deze stellingen zijn zowel geschikt voor manuele als voor geautomatiseerde magazijnen.

Gebruikte magazijnstellingen

Gebruikte legbordstellingen


Legbordstellingen zijn een van de meest gangbare opslagsystemen. Slaat u dozen met schroeven of juist containers met gevaarlijke stoffen op, dan zijn onze legbordstellingen uitermate geschikt voor u. Als Nedcon prefered supplier kunnen wij u naast nieuwe legbordstellingen ook gebruikte legbordstellingen aanbieden. Dit worden in de volksmond vaak ook wel tweedehands legbordstellingen genoemd, wij noemen het liever gebruikte legbordstellingen aangezien de stellingen weinig onderdoen voor het materiaal van de nieuwe legbordstellingen. Ook voor deze producten hebben wij de mogelijkheid om nieuwe en gebruikte producten te combineren om onze aanbieding te laten aansluiten bij uw wensen. Het is voor ons belangrijk dat wij deze kwaliteit waarborgen. Daarom worden al onze gebruikte legbordstellingen uitvoerig getest, zodat zij aan alle kwaliteit- en veiligheidseisen voldoen.

Gebruikte legbordstellingen

Gebruikte grootvakstellingen


Onze grootvakstellingen zijn zeer geschikt voor het opslaan van grote, omvangrijke producten. Hierbij kunt u denken aan grote dozen of kratten die te zwaar zijn voor onze legbordstellingen. Deze producten kunnen dan in een grootvakstellingen worden opgeslagen. Net als onze nieuwe grootvakstellingen zijn onze gebruikte grootvakstellingen extreem sterk, eenvoudig in gebruik en duurzaam. Onze gebruikte pallet- en legbordstellingen worden grondig getest zo ook onze gebruikte grootvakstellingen, zodat deze aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen.

gebruikte grootvakstelling

Actuele aanbod!


Bent u op zoek naar een gebruikte pallet-, legbord of grootvakstelling? Voor het actuele aanbod van onze gebruikte magazijnstellingen neemt u eenvoudig contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via: 0546 633 707 | info@magazijnplein.nl.