Gebruikte palletstellingen

Op zoek naar gebruikte palletstellingen van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Magazijnplein aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van palletstellingen en beschikken over zowel nieuwe als gebruikte palletstellingen. Het grote verschil met nieuwe palletstellingen? De prijs! Wij zijn Licensed Nedcon Supplier. Wij kunnen altijd zeer snel onze palletstellingen leveren.

 

Wanneer gebruikt u palletstellingen?

Heeft u gepalletiseerde goederen? Dan zijn onze palletstellingen misschien wel de uitkomst. Onze stellingen zijn zeer breed waardoor er een breed scala aan producten opgeslagen kan worden. Door deze indeling zijn al uw producten eenvoudig bereikbaar. Deze opslagsystemen zijn uiteraard uit te breiden met onze andere opslagsystemen. Wij kijken hiervoor graag met u mee!

 

Veilig & Betrouwbaar

Wij zorgen ervoor dat onze gebruikte palletstellingen officieel gekeurd zijn. Dit doen wij door de stellingen waar nodig te repareren. Om door de keuring te komen worden zij grondig geïnspecteerd. Zo zorgen wij ervoor dat wij onze kwaliteit waarborgen. Zo bent u verzekerd van stevige en betrouwbare palletstellingen, die aan de wettelijke normeringen en eisen voldoen. Hierdoor kunnen de palletstellingen nog jaren mee!

De stellingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en draagvermogens zodat u uw beschikbare ruimte optimaal kunt benutten.

 

Vandaag besteld - morgen in huis!

Weet u precies waar u naar op zoek bent? Dan kunt u eenvoudig zelf uw palletstellingen online bestellen. Wij bieden u zowel nieuwe als gebruikte palletstellingen van Nedcon. Bekijk hier ons online aanbod aan palletstellingen! Staan de gewenste maten er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts denken met u mee en zorgen voor een oplossing op maat!

Besteld u op een werkdag vóór 12:00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis!

Maatwerk

Naast dat we een standaard assortiment aan gebruikte palletstellingen hebben, maken wij ook uw palletstellingen op maat voor u! Met ons uitgebreide assortiment aan accessoires en opslagsystemen kunnen wij uw magazijn of bedrijfshal optimaal inrichten en optimaal laten functioneren. Bij Magazijnplein heeft u een zeer uitgebreide keuze met betrekking tot afmetingen, type pallet of gewicht.

 

Vrijblijvende offerte

Zijn onze gebruikte palletstellingen misschien iets voor u? Vraag dan nu eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan op maat. Binnen 48 uur kunt u al een reactie verwachten! Heeft u toch een vraag over onze palletstellingen of over onze andere opslagsystemen? Onze experts staan voor u klaar!