Wij zijn uw grootvakstelling specialist

Wij zijn Magazijnplein de grootvakstelling specialist van Nederland. Wij hebben altijd grootvakstellingen op voorraad bij ons in Almelo! In ons assortiment hebben wij nieuwe en gebruikte grootvakstellingen. Zowel de nieuwe als de gebruikte grootvakstellingen zijn van topkwaliteit. Wij vinden namelijk dat een magazijn optimaal moet functioneren en hier horen grootvakstellingen van topkwaliteit bij.

 

Waarvoor gebruik je onze Grootvakstellingen?

De grootvakstellingen van Magazijnplein zijn geschikt voor diverse toepassingen. Dit type stelling is met name geschikt voor het opslaan van omvangrijke en grote producten. Denk hierbij aan producten die in grote dozen of kratten opgeslagen worden, waarbij deze goederen te groot of te zwaar zijn voor onze legbordstellingen. Het grote voordeel van het gebruik van een grootvakstelling is het feit dat je niet een complete palletstelling in gebruik hoeft te nemen. Weet u niet zeker of uw producten geschikt zijn voor grootvakstellingen. Geen enkel probleem! Ons team van specialisten geeft u advies op maat! 

 

Gebruikte Grootvakstellingen en Nieuwe Grootvakstellingen

Wij als specialist op het gebied van grootvakstellingen bieden u zowel nieuwe als gebruikte grootvakstellingen. Al deze stellingen zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook onze gebruikte grootvakstellingen zijn van topkwaliteit. De kwaliteit van onze gebruikte grootvakstellingen waarborgen wij doordat wij onze gebruikte stellingen grondig onderzoeken. Nadat de stellingen zijn onderzocht worden de stellingen daar waar nodig gerepareerd. Wanneer deze reparaties zijn uitgevoerd worden de stellingen geïnspecteerd, voldoen ze aan alle kwaliteit- en veiligheidseisen? Dan worden deze stellingen weer aangeboden!

 

Advies op maat!

Ieder magazijn is anders en heeft dus ook een oplossing op maat nodig. Onze specialisten kijken naar uw situatie en bieden u een oplossing op maat. Naast dat wij grootvakstelling specialist zijn, zijn wij ook specialist op het gebied van allerlei type magazijnstellingen. Ons assortiment bestaat uit: 

 

  1. Legbordstellingen
  1. Palletstellingen
  1. Draagarmstellingen
  1. Inrijstellingen
  1. Tussenvloeren
  1. Interne transport
  1. Grootvakstellingen

 

Weet u niet welk type stelling bij u past of weet u juist precies welk type stelling u wilt. Wij van Magazijnplein adviseren of regelen dat u uw stelling geleverd krijgt! Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact met ons op!