Gebruikte grootvakstellingen

Naast ons assortiment aan nieuwe grootvakstellingen beschikken we bij Magazijnplein ook over gebruikte grootvakstellingen. De tweedehands grootvakstellingen doen niet veel onder voor nieuwe stellingen en zijn ook officieel getest en gekeurd. Daarmee voldoen de gebruikte grootvakstellingen ook aan de richtlijnen voor het opslaan van uw materialen.
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Komt u er niet helemaal uit?
    Bel 0546 - 633 707 voor persoonlijk advies

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grootvakstellingen gebruiken

Wanneer is het slim om gebruik te maken van grootvakstellingen? Voor het opslaan van omvangrijke producten zijn grootvakstellingen uitermate geschikt. Denk hierbij aan grote dozen of kratten waarvoor een legbordstelling niet voldoet. Door grootvakstellingen in te zetten voor deze voorraad, hoeven geen complete palletstellingen ingezet te worden en worden uw producten zonder problemen opgeslagen in de schuur, garage of het magazijn. 

Elke opslagplek is anders. U kunt daarom bij ons terecht voor advies op maat en op maat gemaakte grootvakstellingen. Weet u niet zeker of inzet van grootvakstellingen de juiste oplossing is voor uw producten? Geen probleem! Wij helpen graag met advies op maat.

 

Gebruikte grootvakstellingen bestellen

Bij Magazijnplein bestelt u niet alleen nieuwe grootvakstellingen, maar ook gebruikte grootvakstellingen. Deze gebruikte stellingen zijn voordeliger dan nieuwe stellingen, maar doen hier wat betreft kwaliteit niet voor onder. De stellingen zijn extreem sterk, duurzaam en eenvoudig in gebruik. Bovendien worden de gebruikte grootvakstellingen grondig getest, zodat wij kunnen garanderen dat ze aan de veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen.

 

Liever advies op maat?

Geïnteresseerd in onze gebruikte grootvakstellingen, bent u op zoek naar meer informatie, of wilt u liever een advies op maat voor uw wensen? Onze specialisten staan voor u klaar! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor deskundig advies via tel:0546 729 035.

Magazijnplein is licensed supplier van Nedcon.
Klantgericht, betrouwbaar en servicegericht zijn onze kernkwaliteiten.