Palletstellingen kopen

Palletstellingen kopen bij Magazijnplein? De perfecte manier om alle goederen in je magazijn op te slaan op pallets en overzicht te houden is met palletstellingen. Onze palletstellingen kunnen uitgebreid worden en gecombineerd met andere stellingen, zijn geschikt voor geautomatiseerde en manuele magazijnen en behouden een hoge restwaarde. Bent u ook op zoek naar een toekomstbestendig magazijn?

 

Nedcon palletstellingen kopen

Magazijnplein is licensed supplier van Nedcon. Daardoor hebben we altijd Nedcon stellingen op voorraad en kunnen we zeer snel leveren tegen een scherpe prijs. De stellingen zijn breed en hoog en kunnen dus een groot aantal pallets opslaan. Daarnaast zijn de Nedcon palletstellingen eenvoudig uit te breiden met een groot aantal accessoires zoals frames of te combineren met inrij-, doorrol of legbordstellingen.

Met Nedcon palletstellingen ben je verzekerd van:

 

  1. Flexibiliteit door een modulaire opbouw;
  2. Een ruime keuze aan accessoires;
  3. Altijd uit te breiden;
  4. Behoud van een hoge restwaarde;
  5. Maximale opslagcapaciteit door maatwerk.
  6. Stellingen geschikt voor geautomatiseerde en manuele magazijnen.

 

 

palletstelling kopen

 

Gebruikte palletstellingen kopen

Ook op zoek naar palletstellingen voor uw magazijn, maar dan met een lagere prijs of met duurzaamheid in het achterhoofd? Om de duurzaamheid te bevorderen, CO2 uitstoot te verminderen, en omdat gebruikte stellingen net zo goed werken als nieuwe stellingen, kunt u bij Magazijnplein gebruikte palletstellingen kopen. Gebruikte palletstellingen zijn vaak goedkoper, zonder dat u in hoeft te leveren op kwaliteit. De stellingen voldoen aan de richtlijnen en doen wat betreft veiligheid niet onder voor nieuwe palletstellingen. Ook als u gebruikte palletstellingen koopt gaan uw stellingen dus nog jaren mee!

Neem eenvoudig contact op!

Bent u op zoek naar gebruikte palletstellingen of heeft u vragen over onze Nedcon palletstellingen? Voor deskundig en persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen via 0546633707 of info@magazijnplein.nl, dan helpen wij u graag verder.