Magazijnplein: Bouw Center Nobel partner inrichting & onderhoud magazijn

Bouw Center Nobel is, met 85 vestigingen door het hele land en ruim 100 jaar ervaring, de grootste landelijke bouwmaterialenhandel van Nederland. Alle Bouwcenters zijn regionaal opererende familiebedrijven die zich onderscheiden in kennis en vakmanschap. Bij Bouwcenter vind je alle afbouwmaterialen onder één dak: van hout- en plaatmateriaal tot ijzerwaren. Van gereedschappen tot een uitgebreide tegelcollectie en topkwaliteit sanitair. Kortom: alles om snel en vakkundig te bouwen.

Zie voor meer informatie over Bouw Center Nobel op https://www.bouwcenter.nl/

 Bouwcenter Nobel

Magazijnplein Almelo is vaste partner van Bouw Center Nobel voor inrichting magazijn, en herstel- en reparatieonderhoud betreft jaarlijkse veiligheidskeuringen. Voor meerdere filialen hebben wij voorzien in palletstellingen, winkelstellingen, draagarmstellingen en meerdere interne transportmiddelen.

Een samenwerking waar wij trots op zijn! Ook bij Bouw Center Nobel komen de kernkwaliteiten van Magazijnplein weer volledig tot zijn recht: betrouwbaarheid, klant- en servicegericht.


Magazijnplein is het adres voor uw magazijninrichting. Uw project behandelen wij professioneel maar ook persoonlijk. Gezamenlijk kijken samen naar de beste oplossing voor uw project of wensen. Bij Magazijnplein bent u aan het juiste adres voor alle soorten en maten magazijnstellingen, vloeren, accessoires en intern transport met een snelle levering en tegen een zeer scherpe prijs! Magazijnplein is Preferred Supplier van Nedcon.

Heeft u een vraag, wilt u een prijsopgaaf ontvangen of wilt u ideeën uitwisselen over een magazijn project? Bel 0546-633707 of stuur ons een bericht.

Neem vandaag nog contact met ons op