Magazijnplein: UPS Partner onderhoud magazijn

UPS werd in 1907 in de VS opgericht als een boodschappersdienst en is ondertussen uitgegroeid tot een miljardenbedrijf door duidelijk te kiezen voor het vergemakkelijken van de wereldhandel. Op dit moment is UPS, of United Parcel Service Inc., een wereldwijd opererend bedrijf met één van de best bekende merknamen ter wereld. Als grootste koerierdienst ter wereld is UPS toonaangevend op het gebied van speciale transportservices en logistieke, financiële en e-commerceservices in meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd.

UPS magzijnplein


Kijk voor meer informatie over UPS op de website https://www.ups.com/nl/

 

Magazijnplein Almelo is vaste partner voor herstel- en reparatie onderhoud voor jaarlijkse veiligheidskeuringen. Wij hebben voor UPS SCS inmiddels zoveel kennis er ervaring opgebouwd, inzicht in detail van alle stellingen op alle locaties dat we rechtstreekse contacten onderhouden met de vestigingen om elke gewenste actie op korte termijn op te lossen. 

De korte lijnen zorgen voor goed contact met veel verschillende afdelingen. Ook bij UPS SCS komen de kernkwaliteiten van Magazijnplein weer volledig tot zijn recht: betrouwbaarheid, klant- en servicegericht


Magazijnplein is het adres voor uw magazijninrichting. Uw project behandelen wij professioneel maar ook persoonlijk. Gezamenlijk kijken samen naar de beste oplossing voor uw project of wensen. Bij Magazijnplein bent u aan het juiste adres voor alle soorten en maten magazijnstellingen, vloeren, accessoires en intern transport met een snelle levering en tegen een zeer scherpe prijs! Magazijnplein is Preferred Supplier van Nedcon.

Heeft u een vraag, wilt u een prijsopgaaf ontvangen of wilt u ideeën uitwisselen over een magazijn project?
Bel 0546-633707 of stuur ons een bericht.

Neem vandaag nog contact met ons op