Magazijnplein: Witzand partner onderhoud magazijn

Witzand Bouwmaterialen is een ambitieus familiebedrijf, trots op het verleden met een sterke focus op de toekomst! Al meer dan 120 jaar zijn wij een betrouwbare partner in het leveren van hout en bouwmaterialen. Met vestigingen in Almelo, Eibergen, Enschede, Lichtenvoorde, Ruurlo en Vriezenveen heeft Witzand Bouwmaterialen een sterke positie in Oost-Nederland.

Kijk voor meer informatie over Witzand Bouwmaterialen op de website https://www.witzand.nl/

Magzijnplein en Witzand

Magazijnplein Almelo is vaste partner voor inrichting magazijn en herstel en reparatie onderhoud betreft jaarlijkse veiligheidskeuringen.

Wij ontzorgen Witzand Bouwmaterialen met ruim 6 vestigingen in Oost Nederland op gebied van inrichting van de magazijnen en herstel van de jaarlijkse reparaties aan de hand van keuringen. Deze sterke samenwerking is samen met onze zustermaatschappij Safety Support als keuringsinstantie tot een sterk partnership geworden. Safety Support zorgt hier voor de keuringen, opvolging en reparatie voorziet Magazijnplein Almelo.

Wij hebben voor deze klant inmiddels zoveel kennis er ervaring opgebouwd, inzicht in locatie op detail van elke stellingen dat we rechtstreekse contacten onderhouden met de vestigingen om elke gewenste actie op korte termijn op te lossen. 

Witzand is een bedrijf dat op gebied van veiligheid zeer vooruitstrevend werkt. Zo hebben wij 3x per jaar een toolbox met alle lagen van het bedrijf om de veiligheid is het magazijn te bespreken. Hier krijgt het personeel de ruimte om mee te denken met de directie om de juiste ontwikkelingen door te kunnen blijven voeren. Wij geven hier presentaties over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van opslag systemen en rijdend materieel.

Ook bij Witzand Bouwmaterialen komen de kernkwaliteiten van Magazijnplein weer volledig tot zijn recht: betrouwbaarheid, klant- en servicegericht.


Magazijnplein is het adres voor uw magazijninrichting. Uw project behandelen wij professioneel maar ook persoonlijk. Gezamenlijk kijken samen naar de beste oplossing voor uw project of wensen. Bij Magazijnplein bent u aan het juiste adres voor alle soorten en maten magazijnstellingen, vloeren, accessoires en intern transport met een snelle levering en tegen een zeer scherpe prijs! Magazijnplein is Preferred Supplier van Nedcon.

Heeft u een vraag, wilt u een prijsopgaaf ontvangen of wilt u ideeën uitwisselen over een magazijn project?
Bel 0546-633707 of stuur ons een bericht.

Neem vandaag nog contact met ons op