Raab Karcher

Raab Karcher

Saint Gobain Distribution Nederland / Raab Karcher Bouwmaterialen is een landelijk opererende bouwmaterialenhandel met 33 vestigingen en voeren een compleet assortiment van meer dan 150.000 artikelen. Raab Karcher is sinds 1970 in Nederland actief. Met meer dan 1.200 medewerkers, 50.000 producten direct uit voorraad leverbaar en een uitstekende landelijke dekking behoort het bedrijf tot de grootste bouwmaterialenhandelaren van Nederland. Raab Karcher levert dagelijks, met behulp van meer dan 100 vrachtwagens, de bouwmaterialen ‘just in time’ op de bouwplaats af. Raab Karcher onderscheid zich onder andere op gebied van duuzaamheid, middels het Greenworks label (www.raabkarchergreenworks.nl) , Private labels als NOVIPro & ULTIPRO, Erkalinea, Home edition en Electronisch zaken doen.

Kijk voor meer informatie over Raab Karcher op de website van https://www.raabkarcher.nl/

Raab karcher - Magazijnpein Magazijnplein partner

Magazijnplein is vaste Raab Karcher partner voor inrichting magazijn en herstel en reparatie onderhoud betreft jaarlijkse veiligheidskeuringen.

Wij ontzorgen Raab Karcher met ruim 40 vestigingen in Nederland vanuit de holding Saint-Gobain op gebied van inrichting van de magazijnen en herstel van de jaarlijkse reparaties aan de hand van keuringen. Hierin doen wij zaken met Saint Gobain als hoofd partij. Onder de groep vallen ook de bedrijven Van Keulen Nederland, Galvano Nederland en Tegelgroep Nederland. Al meer dan 5 jaar onze vaste partner voor een totaal aantal van 50 vestigingen.

Wij hebben voor deze klant inmiddels zoveel kennis er ervaring opgebouwd, inzicht in locatie op detail van elke stellingen dat we rechtstreekse contacten onderhouden met de vestigingen om elke gewenste actie op korte termijn op te lossen. Ook bij Raab Karcher komen de kernkwaliteiten van Magazijnplein weer volledig tot zijn recht: betrouwbaarheid, klant- en servicegericht.


Magazijnplein is het adres voor uw magazijninrichting. Uw project behandelen wij professioneel maar ook persoonlijk. Gezamenlijk kijken samen naar de beste oplossing voor uw project of wensen. Bij Magazijnplein bent u aan het juiste adres voor alle soorten en maten magazijnstellingen, vloeren, accessoires en intern transport met een snelle levering en tegen een zeer scherpe prijs! Magazijnplein is Preferred Supplier van Nedcon.

Heeft u een vraag, wilt u een prijsopgaaf ontvangen of wilt u ideeën uitwisselen over een magazijn project?
Bel 0546-633707 of stuur ons een bericht.

Neem vandaag nog contact met ons op