Tussenvloer

Onze tussenvloeren in uw magazijn!


Al onze tussenvloeren worden op maat gemaakt voor onze klanten. Een tussenvloer staak ook wel bekend als mezzanino, entresolvloer of tussenverdieping. Onze tussenvloeren kunnen vrijstaand zijn of ze rusten op door ons geleverde stellingsystemen. De verdiepingen zijn te bereiken via stalen trappen. De trappen zijn ook verkrijgbaar in een houten uitvoering of een combinatie van hout en staal. De veiligheid van uw werknemers staat uiteraard voorop. Daarom kunnen wij voor u een balustrade op de vloer monteren. De vloer kan worden gemaakt van verschillende type hout of roosters. Ook is de tussenvloer verkrijgbaar in verschillende kleuren.

tussenvloeren

Voordelen tussenvloer


Een tussenvloer vergroot de netto werkruimte van een bedrijf. Met andere woorden je kan meer goederen opslaan in dezelfde werkruimte. Een entresolvloer wordt over het algemeen geplaatst in een hoge ruimte. De balustrades die worden geplaatst zorgen ervoor dat uw werknemers zich veilig kunnen bewegen op de verdiepingen. Deze balustrades voldoen aan alle Europese veiligheidseisen. De pallets die geplaatst worden op de etages kunnen met een heftruck worden geplaatst. Om de veiligheid hiervan te waarborgen heeft u de keus uit vier verschillende palletverwerking systemen.

entresolvloer

Prijs van uw tussenvloer


Geen enkele tussenvloer is standaard. Er wordt altijd gekeken naar de wensen van uw bedrijf. Op basis van uw wensen wordt een prijs berekend. Deze prijs is onder andere afhankelijk van:

  • Het aantal m2 van uw vloer
  • Het aantal verdiepingen
  • Het materiaal van de vloer
  • Het type palletverwerking systeem


Wilt u weten wat voor u van toepassing is, neem dan eens contact met ons op. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de tussenvloeren.