Wat is een legbordstelling?

Een van de populairste stelling is de legbordstelling. Een legbordstelling is een metalen stelling waar legboren in geplaatst kunnen worden. Dit kan in zowel horizontale als verticale richting. Voornamelijk relatief lichte goederen worden met name in dit type stelling opgeslagen. Legbordstellingen zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld dozen en kratten in op te slaan. 

Een Nedcon Legbordstelling

Bij Magazijnplein verkopen we onder andere de hoogwaardige Nedcon legbordstellingen. Deze legbordstellingen kenmerken zich door het modulaire ontwerp en de verscheidenheid aan profielen. Alle opslag vraagstukken voor kleingoed kunnen hierdoor geleverd worden. 

Legbordstellingen zijn een ideale basis voor orderpicking en onderdelenmagazijnen. Onze legbordstellingen ziet u onder andere regelmatig terug in e-commerce-, groothandel-, onderdelen- en retail-magazijnen. Legbordstellingen kunnen echter ook prima gebruikt worden als kantoorstelling, bijvoorbeeld voor de opslag van ordners. 

Wat is een legbordstelling

 

Legbordstellingen van Nedcon onderscheiden zich door hun hoge draagcapaciteit. Deze hoge capaciteit is onder andere te danken aan het slimme ontwerp van de plaatstalen legborden. Ook kunt u met onze legbordstellingen goed de hoogte in, onze staanders zijn namelijk sterk genoeg om meerdere entresolvloeren te dragen!

Voordelen van een legbordstelling

    1. Modulair en flexibel
    2. Aanbod van diverse accessoires
    3. Veiligheid staat voorop
    4. Levering tegen een scherpe prijs
    5. Een hoge restwaarde

Wilt u weten wat een legbordstelling is? Wij zijn uw  specialist & onze specialisten kunnen u precies vertellen of een legbordstelling geschikt is voor u!