Disclaimer magazijnplein

Disclaimer & levervoorwaarden
Gebruik van de website Magazijnplein.nl en bestelling op onze webshop is gebonden aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot en het gebruik van deze website betekent dat de gebruiker instemt met onderstaande voorwaarden.

Levering
Wij streven ernaar alle webshop bestellingen met artikelen die hierin worden aangeboden, na succesvolle en geverifieerde betaling, te leveren binnen 1 werkdag. In principe voldoen wij altijd aan deze voorwaarde tenzij wij iets anders met de klant hebben afgesproken. Duurt het onverhoopt toch langer dan we beloofd hebben, dan laten we dit zo snel mogelijk weten. Indien de bestelling hierdoor geannuleerd wenst te worden dan krijg je de betaling zo snel mogelijk terug gestort, in ieder geval binnen 14 dagen.

In principe geldt: als je het op onze website kan bestellen, hebben we het op voorraad. Kunnen we het toch niet leveren? Dan krijg je dus het geld terug, of bieden we een goed alternatief aan.

Als de bestelling tijdens het leveren schade bevat of kwijt raakt voordat het bij jou is, dan is dit onze schuld. We gaan het na de melding hiervan dan ook direct proberen op te lossen. Voordat je eventueel producten retour wilt verzenden, neem dan eerst contact met ons op. Hierdoor komen we samen tot een uitkomst. Eventueel gemaakte kosten zonder dat er overleg heeft plaatsgevonden zijn anders wellicht voor de klant.

Betaling  
Als wij vragen een bedrag vooruit te betalen, nemen wij direct na het ontvangen van de bestelling de order in verwerking. Indien er iets niet klopt in de betaalgegevens, laat dit ons zo snel mogelijk weten.

Klachten
Indien er een klacht is na ontvangst van materiaal, vinden wij dit heel vervelend. We hebben hiervoor diverse oplossingen beschikbaar, zo proberen wij het snel op te lossen. Laat ons snel weten wanneer je een klacht hebt en omschrijf het probleem zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen wij u zo snel mogelijk helpen om de juiste oplossing te vinden.

Algemeen

  • Magazijnplein.nl BV geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de website en is noch aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie, noch voor de gevolgen van het gebruik daarvan.
  • De op deze website getoonde informatie wordt door Magazijnplein.nl BV met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.*
  • Magazijnplein.nl BV houdt zich het recht voor onverhoopte fouten in omschrijvingen en/of prijzen mondeling dan wel schriftelijk te corrigeren voordat bestellingen in productie worden genomen. Uiteraard staat het de klant vrij om zijn of haar bestelling in een dergelijk geval in heroverweging te nemen.
  • Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de website, wordt door Magazijnplein.nl BV uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.
  • Wijzigingen in prijs, uitvoering en levertijd zijn onder voorbehoud. De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en op=op. De vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Magazijnplein.nl BV doet haar uiterste best de prijzen ‘altijd’ zo lang mogelijk gelijk te houden, maar kan wijzigingen in prijs en uitvoering niet uitsluiten.
  • Verwijzingen of verbindingen naar andere websites of bronnen die geen eigendom van www.magazijnplein.nl zijn, zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de website. Magazijnplein.nl BV kan onmogelijk verantwoordelijk worden gehouden voor de beschikbaarheid van deze websites of bronnen. Magazijnplein.nl BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op deze websites of bronnen.
  • Magazijnplein.nl BV is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door, of in verband met het gebruik van of door, het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke websites of bronnen.