Voor al uw magazijnstellingen op maat.

Bij Magazijnplein bent u aan het juiste adres voor alle soorten en maten magazijnstellingen, entresolvloeren, accessoires en intern transport. Magazijnplein is “Licensed Supplier” van Nedcon. We hebben altijd Nedcon stellingen op voorraad, en kunnen daardoor zeer snel leveren, tegen zeer scherpe prijs! Zowel nieuwe Nedcon stellingen, als gebruikte stellingen. Vanwege het wisselde karakter van ons gebruikte assortiment, hebben we deze op dit moment niet online staan, bel of email ons voor het actuele aanbod.

Wilt u snel zeer scherpe offerte ontvangen voor nieuwe of gebruikte stellingen? Vraag nu een offerte aan of bel ons op 0546 633707

 

Voor al uw magazijnstellingen op maat.

 

Wij zijn in ons aanbod van nieuwe en gebruikte producten onderscheidend in de markt, met de flexibele keuze in het assortiment. Hierdoor kunnen wij altijd een klantgericht aanbod maken dat voldoet aan de juiste wensen en eisen, die de klant ons vraagt.

Elk systeem heeft zijn specifieke gebruikskenmerken en voordelen en uiteraard zijn in uw magazijn ook verschillende systemen te combineren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, waarbij we ook met u kunnen kijken naar uw toekomstige logistieke processen, en hoe wij de veiligheid in uw magazijn kunnen optimaliseren. Ook hier komen onze kernwaarden weer tot uiting: betrouwbaar, klant- en servicegericht .

U ontvangt van ons de combinatie van de juiste oplossing tegen de juiste prijs.

Wij horen graag van u!

 

Magazijnstellingen uit voorraad leverbaar

Kwaliteit, Arbo en Millieu

Magazijnplein is onderdeel van Optimum storage solutions, wij zijn organisatie breed ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en hebben in 2018 een MVO-verklaring behaald. Onze doelstellingen hebben wij vastgelegd in onze KAM-beleidsverklaring , welke is opgenomen in ons KAM-handboek. Om de duurzaamheid bevorderen en CO-2 uitstoot te reduceren als organisatie, bieden wij klanten de mogelijkheid tot aanschaf 2e handsmaterialen en maken wij o.a. gebruik van elektrische hefmiddelen, ledverlichting en zonnepanelen.