Entresolvloeren

Entresolvloeren, ook bekend als verdiepingsvloeren, worden klant specifiek geproduceerd en kunnen vrijstaand zijn, of rusten op een door ons geleverde stellingsysteem. Voor de vloer kan worden gekozen uit spaanplaat met bijvoorbeeld witte plafond zijde en eventueel bewerkte loopzijde of stalen roosters of kunststof panelen.

Vloeren zijn te bereiken met trappen in stalen en houten uitvoeringen of een combinatie van de twee en worden waar nodig voorzien van balustrade. Voor het afzetten van pallets kan de balustrade worden onderbroken voor een beveiligde afzetplaats. Werken op hoogte? Lees onze veiligheidstips!

Een entresolvloer is een lichte, demontabele constructie die de netto werkruimte van een pand vergroot. De vloerafwerking bestaat uit verschillende types hout of roosters. Personen betreden de vloer door middel van een trap (35, 45 of 50 graden). Goederen en pallets kunnen op de vloer geplaatst worden met een heftruck. Om dit veilig te laten verlopen, bestaan er vier verschillende palletverwerking systemen. Zo is er de mogelijkheid tot plaatsing van een kantelhek. Dit systeem is speciaal ontworpen vanuit preventief oogpunt. Door dit systeem is het mogelijk om pallets efficiënt te laden en te lossen. Dit zorgt er voor dat werknemers zorgeloos kunnen werken op de entresolvloeren.


Voor de bouw van een entresolvloer moet er altijd een bouwvergunning bij de gemeente aangevraagd worden. Dit geldt zowel voor losstaande entresolvloeren als voor magazijnstellingen met een entresolvloer.

Meer informatie over onze entresolvloeren? Bel tijdens kantooruren voor deskundig & persoonlijk advies: 0546 633707

Entresolvloer magazijnplein

De juiste entresolvloer voor jouw bedrijf

Een entresolvloer werkt als het ware als een ‘tussenvloer’ tussen twee etages, wat in de meeste gevallen een stuk veiliger is voor uw medewerkers dan hoge stellingen, aangezien we een balustrade op de vloer kunnen monteren. Deze balustrades voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

 

Magazijnplein entresolvloeren worden op maat geproduceerd en kunnen vrijstaand zijn of rusten op een door ons geleverd stellingsysteem. Verder is er de mogelijkheid tot plaatsing van een kantelhek, waarmee pallets op een efficiënte manier kan laden en lossen met een heftruck. Het grote voordeel van entresolvloeren? Verdubbel uw capaciteit zonder dat een grote verbouwing of nieuwbouw nodig is.

Voor een entresolvloer kan een keuze worden gemaakt uit:

  • Een spaanplaat met bijvoorbeeld witte plafond zijde en eventueel bewerkte loopzijde;
  • Stalen roosters;
  • Kunststof panelen.

 

De voordelen van MP entresolvloeren

  • Gemakkelijk uw capaciteit verdubbelen
  • Uitbreidbaar
  • Verplaatsbaar
  • Snel extra ruimte
  • Financieel interessanter dan gehele nieuwbouw
  • Efficiënte benutting van uw ruimte 

 

Neem vrijblijvend contact op

Bij interesse in onze entresolvloeren voor uw magazijn kunt u vrijblijvend een prijsopgaaf aanvragen. Heeft u vragen over onze tussenvloeren? Onze deskundigen geven u graag advies op maat! 

Neem eenvoudig contact met ons op telefonisch of via e-mail, dan helpen wij u graag verder. 

Tel: 0546 - 633707 | E-mail: info@magazijnplein.nl

 

 

Magazijnplein is licensed supplier van Nedcon.
Klantgericht, betrouwbaar en servicegericht zijn onze kernkwaliteiten.