Inrijstellingen

Nedcon inrijstellingen zijn ideaal voor de opslag van grote hoeveelheden identieke palletgoederen, van schoonmaakmiddelen tot frisdranken en vlees. Door de compacte magazijnopstellingen bespaart u ruimte en energie – zeker waar gekoeld wordt. Omdat u kiest voor Nedcon, een topmerk, behoudt deze na aanschaf een hoge restwaarde, en zullen er gedurende lange periode onderdelen of aanvullingen te bestellen zijn.

De inrijstellingen van Nedcon blinken uit in draagkracht en stootbestendigheid. Want hoe behendig uw heftruckchauffeurs ook zijn, het valt niet uit te sluiten dat ze af en toe een stelling raken.
Dankzij de modulaire opbouw kunt u uw systeem eenvoudig uitbreiden of combineren met entresolvloeren, (grootvak) legbordstellingen of doorrolbanen. Uw maatwerk stellingen en -onderdelen kunt u altijd bijbestellen.
En omdat de stellingen oersterk zijn en in goede conditie blijven, hebben ze een hoge restwaarde. Ook na een lange gebruiksduur.

Magazijnplein heeft altijd Nedcon inrijstellingen op voorraad, en kunnen daardoor zeer snel leveren, tegen een zeer scherpe prijs! Zowel nieuwe als gebruikte Nedcon inrijstellingen.

Meer informatie over inrijstellingen? Stuur ons een bericht of bel tijdens kantooruren voor deskundig & persoonlijk advies: 0546 633707

Magazijnplein is licensed supplier van Nedcon.
Klantgericht, betrouwbaar en servicegericht zijn onze kernkwaliteiten.