Nedcon stellingen

Wij zijn trots dat we licensed supplier zijn van Nedcon. Nedcon is met 50 jaar ervaring het toonaangevende bedrijf op het gebied van magazijnstellingen op de internationale markt. Door de innovatiekracht en grote betrokkenheid proberen zij positie vast te houden. Nedcon is expert in manuele magazijnstellingen en semi-automatisch systemen. Wij van Magazijnplein zijn dan ook erg blij dat we deel uitmaken van de Nedcon-familie.

Nedcon legbordstellingen 

De Nedcon legbordstellingen bij Magazijnplein behoren tot de meest gangbare opslagsystemen. De legbordstellingen zijn vaak terug te vinden in de groothandel-, retail-, onderdelen- en e-commerce magazijnen. Ook als kantoorstellingen zijn de legbordstellingen te vinden, vaak in combinatie met onze kuststofbakken of andere accessoires. Heeft u een plek nodig om schroeven, gevaarlijke stoffen of andere, kleinere artikelen op te slaan, dan zijn de legbordstellingen van Nedcon perfect. Verder zijn onze Nedcon legbordstellingen zijn verkrijgbaar in elke RAL-kleur.

De voordelen van Nedcon legbordstellingen

Het efficiënt en veilig verwerken van producten is belangrijk in een magazijn. Daarnaast moeten de medewerkers in het magazijn doelmatig en veilig kunnen werken. De Nedcon legbordstellingen maakt dit mogelijk voor uw bedrijf. Al onze Nedcon legbordstellingen voldoen aan de nationale wetgeving en FEM 10.2.06-richtlijnen. Of het nou gaat om containers met gevaarlijke stoffen, pallets vol met vers fruit of honderden doosjes met schroeven: Met onze legbordstellingen kan u dit geordend in uw magazijn opslaan. Blijkt dat uw huidige magazijn niet meer toereikend is of verwacht u de komende jaren een grote groei van uw bedrijf? Ook dan zijn ze geschikt. De Nedcon legbordstellingen zijn namelijk eenvoudig uit te breiden en te verstellen. Naast dat ze eenvoudig uit te breiden zijn, gebruikt Nedcon een modulair en eenvoudig te (de)monteren systeem.

Nedcon dealer

Gebruikte Nedcon legbordstellingen

Als Nedcon licensed supplier kunnen wij naast nieuwe legbordstellingen ook gebruikte legbordstellingen aanbieden. naast gloednieuwe legbordstellingen, hebben wij ook een ruim aanbod aan reeds gebruikte legbordstellingen. Deze stellingen zijn goedkoper in de aanschaf, maar doen wat betreft kwaliteit niks onder voor de nieuwe stellingen. Bij ons staan veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit immers voorop! 

Nedcon Palletstellingen

Bent u op zoek naar palletstellingen voor uw bedrijf? Dan bent u bij Magazijnplein aan het juiste adres. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte Nedcon palletstellingen in ons assortiment. Deze Nedcon stellingen zijn geschikt voor allerlei gepalletiseerde goederen. Net als de legbordstellingen zijn de palletstellingen ook modulair opgebouwd. Zo zijn de Nedcon palletstellingen eenvoudig te combineren met bijvoorbeeld entresolvloeren, legbordstellingen en grootvakstellingen. Doordat we gebruik maken van verzinkt staal zijn de Nedcon palletstellingen oersterk en blijven ze in goede conditie. Op deze manier hebben onze stellingen een hoge restwaarde ook al worden ze jarenlang gebruikt. Onze palletstellingen worden precies voor u op maat gemaakt. Op deze manier heeft u een maximale opslagcapaciteit. De Nedcon palletstellingen zijn op de internationale markt de koploper in veiligheid en robuustheid. Deze stellingen zijn geschikt voor geautomatiseerde en manuele magazijnen.

Voordelen van onze Nedcon palletstellingen:

Breed assortiment aan accessoires.
Behoudt een hoge restwaarde dus toekomstbestendig.
Flexibel door een modulaire opbouw.
Precies op maat voor maximale opslagcapaciteit.

Vragen over de Nedcon stellingen?

Wilt u uw magazijn opnieuw inrichten, maar heeft u nog geen idee welk type stelling bij u past? Dan komen wij graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier zorgen wij samen voor een magazijninrichting dat volledig naar de behoefte van uw bedrijf is. Zijn Nedcon legbordstellingen of palletstellingen niet de uitkomst voor u? Misschien past dan een grootvak- of draagarmstelling beter bij uw situatie. Nedcon stellingen bij Magazijnplein zijn voor 12 uur besteld, morgen in huis! Neem eenvoudig contact met ons op voor uw Nedcon stelling!