Nedcon Stellingen

Wij zijn trots dat we licensed supplier zijn van Nedcon. Nedcon is met 50 jaar ervaring het toonaangevende bedrijf op het gebied van magazijnstellingen op de internationale markt. Door de innovatiekracht en grote betrokkenheid proberen zij positie vast te houden. Nedcon is expert in manuele magazijnstellingen en semi-automatisch systemen. Wij van Magazijnplein zijn dan ook erg blij dat we deel uitmaken van de Nedcon familie.


Nedcon Stellingen


Nedcon legbordstellingen

Het efficiënt en veilig verwerken van producten is belangrijk in een magazijn. Daarnaast moeten de medewerkers in het magazijn doelmatig en veilig kunnen werken. De Nedcon legbordstellingen maakt dit mogelijk voor uw bedrijf. Of het nou gaat om containers met gevaarlijke stoffen, pallets vol met vers fruit of honderden doosjes met schroeven, met onze legbordstellingen kan u dit geordend in uw magazijn opslaan. Blijkt dat uw huidige magazijn niet meer toereikend is of verwacht u de komende jaren een grote groei van uw bedrijf? Ook dan zijn de legbordstellingen van Nedcon geschikt. Deze legbordstellingen zijn namelijk eenvoudig uit te breiden en te verstellen. Naast dat ze eenvoudig uit te breiden zijn, gebruikt Nedcon een solide, modulair en eenvoudig te (de)monteren systeem. Zo kunt u de legbordstelling volledig naar eigen wens inrichten. Als Nedcon licensed supplier kunnen wij naast nieuwe legbordstellingen ook gebruikte legbordstellingen aanbieden. Wilt u weten waarom u moet kiezen voor Nedcon legbordstellingen, bekijk dan snel hieronder de voordelen van onze legbordstellingen.

Voordelen legbordstellingen Nedcon

  • Verkrijgbaar in elke RAL-kleur
  • Voldoet aan nationale regelgeving en FEM 10.2.06-richtlijnen.
  • Veilig voor uw medewerkers én uw producten.
  • Op maat gemaakt.

 



Nedcon Legbordstellingen


Nedcon Palletstellingen

Bent u op zoek naar palletstellingen voor uw bedrijf. Dan bent u bij Magazijnplein aan het juiste adres. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte Nedcon palletstellingen in ons assortiment. Deze Nedcon stellingen zijn geschikt voor allerlei gepalletiseerde goederen. Net als de legbordstellingen zijn de palletstellingen ook modulair opgebouwd. Zo zijn de Nedcon palletstellingen eenvoudig te combineren met bijvoorbeeld entresolvloeren, legbordstellingen en grootvakstellingen. Doordat we gebruik maken van verzinkt staal zijn de Nedcon palletstellingen oersterk en blijven ze in goede conditie. Op deze manier hebben onze stellingen een hoge restwaarde ook al worden ze jarenlang gebruikt. Onze palletstellingen worden precies voor u op maat gemaakt. Op deze manier heeft u een maximale opslagcapaciteit. De Nedcon palletstellingen zijn op de internationale markt de koploper in veiligheid en robuustheid. Deze stellingen zijn geschikt voor geautomatiseerde en manuele magazijnen.

Voordelen Nedcon palletstellingen:

  • Breed assortiment aan accessoires.
  • Behoudt een hoge restwaarde dus toekomstbestendig.
  • Flexibel door een modulaire opbouw.
  • Precies op maat voor maximale opslagcapaciteit.



Nedcon Palletstellingen


Vragen over de Nedcon stellingen?


Wilt u uw magazijn opnieuw inrichten, maar heeft u nog geen idee welk type stelling bij u past? Dan komen wij graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier zorgen wij samen voor een magazijninrichting dat volledig naar de behoefte van uw bedrijf is. Zijn Nedcon legbordstellingen of palletstellingen niet de uitkomst voor u. Misschien past dan een grootvak- of draagarmstelling beter bij uw situatie. Neem eenvoudig contact met ons op via: 0546 633 707 | info@magazijnplein.nl.

Nedcon stellingen bij Magazijnplein: voor 12 uur besteld, morgen in huis!