Verdiepingsvloer magazijn

Bij Magazijnplein bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor het optimaliseren van uw magazijnruimte, waaronder de installatie van verdiepingsvloeren. Deze vloeren, ook bekend als entresolvloer of mezzanine, zijn zelfdragende constructies die extra opslagruimte creëren door een nieuwe verdieping toe te voegen binnen de bestaande structuur van uw magazijn. Dit is een ideale oplossing voor het uitbreiden van de capaciteit zonder de noodzaak van verhuizing of uitbreiding van uw huidige locatie.

kend om hun duurzaamheid en veelzijdigheid.

Wat is een magazijn verdiepingsvloer?

Een verdiepingsvloer bestaat uit verschillende onderdelen die samen een stevige en functionele extra verdieping in uw magazijn vormen. De hoofdstructuur omvat kolommen die de vloer ondersteunen, hoofdbalken en secundaire balken voor stabiliteit, en vloerplaten die het loopoppervlak vormen. Optionele onderdelen zoals trappen, hekwerken en kantelhekken verhogen de toegankelijkheid en veiligheid. Deze modulaire opbouw maakt de verdiepingsvloer aanpasbaar aan verschillende bedrijfsruimtes en behoeftes aan accessoires.

 

Verdiepingsvloeren: ruimte-efficiëntie en maatwerk

Magazijn verdiepingsvloeren van Magazijnplein zijn altijd op maat gemaakt en worden door ons team van specialisten ontworpen en geplaatst. Wij zorgen voor een naadloze integratie in uw magazijn, ongeacht de omvang of specifieke eisen. Onze oplossingen zijn zowel voor nieuwe als gebruikte verdiepingsvloeren beschikbaar, waarbij we ons altijd richten op duurzaamheid en kostenefficiëntie.

Een verdiepingsvloer op maat laten maken

Bij Magazijnplein worden alle verdiepingsvloeren klantspecifiek geproduceerd. Klanten kunnen kiezen uit vrijstaande verdiepingsvloeren en verdiepingsvloeren die rusten op een door ons geleverd stellingssysteem. De vloerafwerking bestaat uit hout of roosters, de vloer is te betreden via stalen trappen en de goederen kunnen met behulp van heftrucks vervoerd worden.

Ons proces omvat alles van de eerste tekening tot de uiteindelijke montage. We bieden volledige ondersteuning gedurende het hele project. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze verdiepingsvloeren voldoen aan alle Europese wet- en regelgeving, zodat veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn.

Ontdek de mogelijkheden van verdiepingsvloeren bij Magazijnplein om uw magazijnruimte optimaal te benutten. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. 

Nedcon dealer

Hoeveel kost een verdiepingsvloer?

Alle verdiepingsvloeren worden bij ons op maat gemaakt. Dat betekent dat geen enkele vloer standaard is en wij hier dus ook geen vaste prijs aan kunnen koppelen. Op basis van uw wensen, budget en magazijn wordt gekeken naar de beste oplossing en kan een prijs worden berekend. 

Bent u op zoek naar een verdiepingsvloer voor een magazijn? De prijs is hiervoor is afhankelijk van:

 

  • Keuze uit nieuwe of gebruikte verdiepingsvloeren;
  • Dubbel de ruimte zonder verhuizing;
  • Beschikbaar in verschillende kleuren en materialen;
  • Veiligheid gegarandeerd;
  • Op maat gemaakt;
  • Praktisch en efficiënt.

 

Eenvoudige uitbreiding, maximale resultaten

Door een verdiepingsvloer te installeren , creëert u eenvoudig extra ruimte zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden. Het is een slimme investering die zorgt voor een efficiëntere ruimtebenutting en die uw bedrijf kan helpen om aan de groeiende opslag te voldoen.

Verdiepingsvloeren zijn aanpasbaar aan diverse ruimtebehoeften en kunnen worden gebruikt voor extra opslag, kantoorruimtes of showrooms. Ze zijn kosteneffectief, omdat ze goedkoper zijn dan bouwkundige uitbreidingen en bieden flexibiliteit bij toekomstige aanpassingen of veranderingen in de magazijninrichting. Deze vloeren verhogen ook de productiviteit door een betere organisatie en toegankelijkheid van goederen.

 

Tussenvloeren in combinatie met onze magazijnstellingen

Magazijnplein biedt een divers assortiment aan stellingen, waaronder palletstellingen, legbordstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen en bandenstellingen. Deze stellingen kunnen naadloos worden geïntegreerd met verdiepingsvloeren om een multifunctionele opslagoplossing te creëren. Palletstellingen ondersteunen bijvoorbeeld zware ladingen, terwijl legbordstellingen ideaal zijn voor kleinere artikelen. Grootvakstellingen bieden een middenweg. De combinatie met een verdiepingsvloer optimaliseert de ruimte, zorgt voor een efficiënte goederenstroom en biedt mogelijkheden voor flexibele magazijninrichting.

 

Offerte aanvragen voor uw magazijn verdiepingsvloer

Kiezen voor Magazijnplein betekent kiezen voor een partner die met u meedenkt en u bijstaat van idee tot realisatie. Wij bieden niet alleen de producten, maar ook de expertise om uw magazijninrichting te optimaliseren. Ook voor bijpassende magazijnstellingen helpen wij u graag verder.

Magazijnplein is uw ideale partner voor het verbeteren van uw magazijnruimte. Of u nu kiest voor nieuwe of gebruikte verdiepingsvloeren, wij garanderen kwaliteit, duurzaamheid en een klantgerichte service. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw magazijnruimte kunnen optimaliseren.