De enkelzijdige draagarmstelling

Draagarmstellingen zijn ideaal voor de opslag van lange materialen of producten die goed bereikbaar moeten zijn. Bent u dus op zoek naar magazijnstellingen voor buizen, houten planken, of andere lange producten, dan zijn draagarmstellingen wat voor u! Wilt u de stelling tegen een muur plaatsen? Lees dan hieronder verder over de enkelzijdige draagarmstellingen van Magazijnplein.

 

Het voordeel van enkelzijdige draagarmstellingen

Draagarmstellingen zijn leverbaar in twee varianten, namelijk de dubbelzijdige draagarmstelling en den enkelzijdige. Dubbelzijdige draagarmstellingen zorgen voor dubbel zoveel opslagmogelijkheden. Enkelzijdige draagarmstellingen worden daarentegen vaak voor een muur geplaatst en zijn dus maar aan een kant te gebruiken.

Door enkelzijdige draagarmstellingen te combineren met dubbelzijdige draagarmstellingen kunt u uw magazijn zo efficiënt mogelijk inrichten. Dankzij de enkelzijdige stellingen worden de muren immers ook gebruikt! 

 

Enkelzijdige draagarmstelling

 

Enkelzijdige draagarmstellingen van Magazijnplein

Onze draagarmstellingen zijn in verschillende vormen, maten en kleuren beschikbaar:

  1. IPE 80 tot IPE 300
  2. 2 meter tot 9 meter staander hoogte
  3. 200 kg. tot 2000 kg. draagarm belasting
  4. Tot 15000 kg. staander belasting
  5. 40 cm tot 250 cm draagarm lengte
  6. Diverse kleurmogelijkheden
  7. Verstelbare of vaste draagarmen

 

Bij magazijnplein hebben we altijd draagarmstellingen op voorraad, zo ook enkelzijdige draagarmstellingen. Om die reden kunnen wij snel leveren. Vraag eenvoudig een offerte aan via de website of neem telefonisch contact met ons op via 0546 633707.