Grootvakstellingen

Grootvakstellingen zijn een ideaal opslagmiddel wanneer de goederen die u wilt opslaan te groot of te zwaar zijn voor een legbordstelling, zoals grote dozen of kratten. Deze kunnen zonder probleem in een grootvakstelling opgeslagen worden met als voordeel dat u geen complete palletstelling in gebruikt hoeft te nemen.


Grootvakstellingen van Magazijnplein zijn extreem sterk, eenvoudig in gebruik en duurzaam. We hebben grootvakstellingen altijd op voorraad en kunnen zeer snel leveren! Naast ons assortiment nieuwe MP grootvakstellingen bent u bij Magazijnplein.nl aan het juiste adres voor voordelige, gebruikte grootvakstellingen.


Alle grootvakstellingen zijn uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis*.
Bestel nu direct in onze webshop, of bel tijdens kantooruren voor deskundig & persoonlijk advies:
0546 633707

Nedcon grootvakstellingen

Onze Nedcon grootvakstellingen zijn uitermate geschikt voor de opslag van producten die te groot zijn voor legbordstellingen, maar waarvoor een palletstelling niet nodig is. U kunt eenvoudig uw eigen grootvakstelling samenstellen, volledig naar eigen wens. Op die manier kunt u de stelling aanpassen aan de beschikbare ruimte. De stellingen beschikken over diepe rekken en kunnen veel gewicht dragen. Ideaal voor uw magazijn, garage of schuur dus!


Gebruikte grootvakstellingen

Op Magazijnplein.nl vindt u zowel nieuwe als gebruikte grootvakstellingen. Vanzelfsprekend zijn ook de gebruikte grootvakstellingen van kwaliteit. Wel zijn de gebruikte grootvakstellingen voordeliger om aan te schaffen. De stellingen worden grondig onderzocht en gerepareerd waar nodig wanneer ze bij ons binnenkomen. Daarna worden de grootvakstellingen geïnspecteerd. Pas als de gebruikte stellingen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen, bieden wij ze aan. Bij Magazijnplein staan veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit immers voorop.

Al onze stellingen zijn direct vanuit voorraad leverbaar, zo ook de gebruikte grootvakstellingen.

De voordelen van onze grootvakstellingen

Als Nedcon Preferred Supplier kunnen wij nieuwe en gebruikte grootvakstellingen zeer snel leveren. Benieuwd naar de voordelen van de Nedcon grootvakstellingen? Met de Nedcon grootvakstellingen bent u verzekerd van:

Wij zijn uw grootvakstelling specialist.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in onze grootvakstellingen? Weet u niet zeker of grootvakstellingen de juiste keuze voor uw magazijn zijn, of hebt u vragen over de inrichting van uw magazijn? Onze professionals geven u graag persoonlijk advies op maat. Samen kijken we naar de juiste oplossing.

Vraag eenvoudig een offerte aan via onze website of neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Tel: 0546 - 633707 | E-mail: info@magazijnplein.nl

Magazijnplein is licensed supplier van Nedcon.
Klantgericht, betrouwbaar en servicegericht zijn onze kernkwaliteiten.