Legbordstellingen

Nedcon legbordstellingen bieden een modulaire en voordelige oplossing voor opslag van kleine goederen. Bovendien zijn de legbordstellingen een ideale basis voor orderpicking en onderdelenmagazijnen. Onze legbordstellingen zijn uit voorraad leverbaar, nieuw en gebruikt.


De legbordstellingen van Nedcon ziet u regelmatig terug in e-commerce-, groothandel-, onderdelen- en retailmagazijnen, maar ook als kantoorstelling worden deze legbordstellingen steeds vaker toegepast voor opslag van o.a. ordners. Omdat u kiest voor Nedcon, een topmerk, behoudt deze na aanschaf een hoge restwaarde en zullen voor deze legbordstellingen gedurende lange periode onderdelen of aanvullingen te bestellen zijn. Het systeem is eenvoudig uit te breiden en is bij levering direct klaar voor plaatsing.


Bestel nu direct in onze webshop, of bel tijdens kantooruren voor deskundig & persoonlijk advies: 0546 633707

Nedcon legbordstellingen

Legbordstellingen zijn een van de meest gangbare opslagsystemen. Slaat u dozen met schroeven of juist containers met gevaarlijke stoffen op, dan zijn onze legbordstellingen uitermate geschikt voor u. Dankzij onze Nedcon legbordstellingen blijft uw magazijn geordend en kunnen uw medewerkers doelmatig en veilig werken

De legbordstellingen van Magazijnplein zijn eenvoudig uit te breiden en verstellen. Dat betekent dat ook toekomstige groei geen probleem is! De stellingen zijn modulair en kunnen met verschillende accessoires zoals clips, frames en legborden volledig naar wens ingericht worden. Bij de aankoop kunt u er zelfs voor kiezen de legbordstellingen zelf samen te stellen.

Nedcon Legbordstellingen

 

Gebruikte legbordstellingen

Bij Magazijnplein vindt u, naast gloednieuwe legbordstellingen, reeds gebruikte legbordstellingen. Deze stellingen zijn goedkoper in de aanschaf, maar doen wat betreft kwaliteit niks onder voor de nieuwe stellingen. Veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit staan immers voorop bij Magazijnplein. 

Al onze gebruikte legbordstellingen worden grondig getest. Nadat de stellingen van top tot teen onderzocht zijn worden ze gerepareerd waar nodig en geïnspecteerd. Pas wanneer met zekerheid gezegd kan worden dat de stellingen voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen worde ze weer aangeboden. Op die manier bent u verzekerd van kwaliteit voor een lagere prijs.

 

De voordelen van onze legbordstellingen

De nieuwe en gebruikte legbordstellingen van Magazijnplein zijn altijd op voorraad en kunnen daarom snel geleverd worden. Onze deskundigen kijken graag met u mee naar de inrichting van uw magazijn. Benieuwd naar de voordelen van de legbordstellingen van Nedcon?

Met onze Nedcon legbordstellingen bent u verzekerd van:

  • Modulaire en flexibele stellingen
  • Veiligheid en kwaliteit
  • Ruim aanbod van accessoires
  • Een scherpe prijs
  • Een hoge restwaarde
  • Kleurkeuze
  • Maatwerk

 

Neem vrijblijvend contact op

Bij interesse in onze Nedcon legbordstellingen kunt u vrijblijvend een prijsopgaaf aanvragen. Heeft u vragen over onze legbordstellingen, of weet u niet welke soort stelling u het best kan kiezen voor uw magazijn? Onze deskundigen geven u graag advies op maat! 

Neem eenvoudig contact met ons op telefonisch of via e-mail, dan helpen wij u graag verder. 

Tel: 0546 - 633707 | E-mail: info@magazijnplein.nl

Magazijnplein is licensed supplier van Nedcon.
Klantgericht, betrouwbaar en servicegericht zijn onze kernkwaliteiten.