Vulplaten

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Vulplaat Nedcon 200x100x1mm Verzinkt
  € 1,44 € 1,19
 2. Vulplaat Nedcon 200x100x2mm Verzinkt
  € 2,75 € 2,27
per pagina
Nedcon dealer

Wat zijn vulplaten?

Vulplaten zijn platen die worden gebruikt om de vloer van een magazijn op te vullen en te nivelleren. Ze worden gebruikt om oneffenheden in de vloer te compenseren en om een stabiele basis te creëren voor het opslaan van materialen of het plaatsen van apparatuur. Vulplaten zijn meestal gemaakt van beton of staal en kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van een magazijn, zoals belasting en afmetingen.

Onze Nedcon vulplaten zijn geschikt voor palletstellingen en zijn beschikbaar in verschillende diktes (200x100x1mm en 200x100x2mm). De vulplaten zijn ideaal voor het uitbreiden van uw palletstellingen en geven u meer mogelijkheden binnen uw magazijn.

Waarom zijn vulplaten belangrijk voor uw magazijn?

Vulplaten zijn belangrijk in een magazijn omdat ze helpen om een stabiele en veilige werkomgeving te creëren. Hier zijn een aantal redenen waarom vulplaten belangrijk zijn:

 • Nivellering: Vulplaten helpen dus om oneffenheden in de vloer te compenseren, zodat de vloer van het magazijn waterpas is. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat materialen en apparatuur op een stabiele manier kunnen worden opgeslagen en verplaatst.
 • Belasting: Vulplaten kunnen worden aangepast aan de belasting die in een magazijn wordt verwacht, zoals het gewicht van pallets of het verkeer van vorkheftrucks. Dit helpt om de vloer van het magazijn te beschermen tegen overbelasting en breuk.
 • Veiligheid: Een stabiele en nivellerende vloer kan bijdragen aan een veiligere werkomgeving door het verminderen van het risico op valpartijen of andere ongelukken.
 • Duurzaamheid: Vulplaten kunnen worden gebruikt om de levensduur van de vloer van een magazijn te verlengen door de druk te verdelen en te helpen beschermen tegen corrosie en slijtage.
 • Toekomstige uitbreidingen: Als u in de toekomst plannen heeft om uw magazijn uit te breiden, kunnen vulplaten u helpen om de vloer voorbereiden voor de nieuwe belasting en verkeer.

Magazijnplein levert uw stelling, inclusief vulpaten en alle andere accessoires

Met de vulplaten van Nedcon, streeft Magazijnplein naar kwaliteit voor uw magazijninrichting. Wij verzorgen de gehele magazijninrichting voor elk type magazijn en zorgen ervoor dat alles veilig en gekeurd is. Magazijnplein heeft een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte stellingen en verzorgen voor alle magazijnaccessoires, met de daarbij passende vulplaten voor uw magazijn.

Meer weten over onze vulplaten? Neem dan gerust contact op. Bestel nu direct in onze webshop, of bel tijdens kantooruren voor deskundig & persoonlijk advies.

Vulplaten