Euronorm bakken

Een van de grootste uitdagingen in magazijnbeheer is het efficiënt benutten van beschikbare ruimte. Euronorm bakken spelen hierin een sleutelrol. Dankzij hun gestandaardiseerde afmetingen kunnen ze eenvoudig worden gestapeld en opgeslagen in bijvoorbeeld legbordstellingen of grootvakstellingen, wat bijdraagt aan een georganiseerde en toegankelijke werkomgeving.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Euronorm stapelbak 600x400x220 mm lxbxh lichtgrijs
  € 17,55 € 14,50
 2. Euronorm stapelbak 600x400x120 mm lxbxh lichtgrijs
  € 12,04 € 9,95
 3. Euronorm stapelbak 400x300x220 mm lxbxh lichtgrijs
  € 10,83 € 8,95
 4. Euronorm stapelbak 600x400x270 mm lxbxh lichtgrijs
  € 19,30 € 15,95
 5. Euronorm stapelbak 400x300x120 mm lxbxh lichtgrijs
  € 8,41 € 6,95
 6. Euronorm stapelbak 600x400x320 mm lxbxh lichtgrijs
  € 21,18 € 17,50
 7. Euronorm stapelbak 600x400x170 mm lxbxh lichtgrijs
  € 14,46 € 11,95
 8. Euronorm stapelbak 400x300x170 mm lxbxh lichtgrijs
  € 10,29 € 8,50
per pagina
Nedcon dealer

Voordelen van euronorm bakken voor ruimtebeheer

 • Modulaire opslag: door hun uniforme maatvoering kunnen euronorm bakken in verschillende configuraties worden gestapeld, wat zorgt voor flexibiliteit in opslag.
 • Toegankelijkheid: de gestandaardiseerde afmetingen vergemakkelijken de toegang tot individuele bakken, wat belangrijk is voor snelle orderpicking en -verwerking.
 • Maximalisatie van verticale ruimte: euronorm bakken stellen magazijnen in staat om verticale ruimte te benutten, wat essentieel is in kleinere magazijnen.

Integratie met automatisering

In geautomatiseerde magazijnsystemen bieden Euronorm bakken een consistente oplossing die gemakkelijk door robots en geautomatiseerde opslagsystemen kan worden gehanteerd. Hun uniforme grootte en vorm zorgen voor een vloeiende integratie met deze systemen, wat leidt tot hogere efficiëntie en verminderde foutmarges.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van euronorm bakken

Duurzaamheid is een steeds belangrijker wordend aspect in de bedrijfsvoering, en Euronorm bakken dragen hieraan bij. Gemaakt van hoogwaardige kunststoffen, zijn ze ontworpen voor langdurig gebruik, wat betekent dat ze minder snel vervangen hoeven te worden dan kartonnen of minder duurzame alternatieven.

Hergebruik en recyclebaarheid

Euronorm bakken zijn niet alleen herbruikbaar, maar vaak ook recyclebaar aan het einde van hun levensduur. Dit vermindert de milieu-impact van magazijnactiviteiten en ondersteunt circulaire bedrijfsmodellen.

Energiebesparing

Door hun efficiëntie in opslag en transport dragen Euronorm bakken bij aan een vermindering van het energieverbruik. Betere ruimtebenutting betekent minder transportbewegingen en een lagere CO2-uitstoot.

Naast Euronorm bakken biedt Magazijnplein een divers assortiment aan andere typen bakken, elk ontworpen om specifieke behoeften binnen magazijn- en opslagbeheer te vervullen. Deze variëren van gespecialiseerde magazijnbakken tot stapelbare oplossingen, die allemaal bijdragen aan een efficiënter en georganiseerder magazijn. bekijk hier al onze andere kunststof bakken:

Het belang van regelmatig onderhoud

Net als elk ander opslagsysteem, vereisen Euronorm bakken regelmatig onderhoud om hun levensduur te verlengen en optimale prestaties te garanderen. Dit omvat regelmatige inspecties op schade, reiniging om hygiëne te waarborgen, en vervanging van beschadigde of versleten bakken.

Bestel je euronorm magazijnbakken bij Magazijnplein

Euronorm bakken zijn veel meer dan alleen opslagcontainers; ze zijn een veelzijdige, duurzame en kosteneffectieve oplossing voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om het verbeteren van de efficiëntie in magazijnen, het innoveren in retail displays, of het ondersteunen van duurzame praktijken in de landbouw, ze helpen je eenvoudig bij jouw magazijninrichting. Bestel eenvoudig je euronorm bakken bij Magazijnplein.