Onderdelen en accessoires

Bestel nu bij Magazijnplein alle Nedcon legbordstelling onderdelen & accessoires los. Zo kunt u uw legbordstelling configuraties aanvullen of beschadigde onderdelen vervangen, zoals legborden, clips, schoorsets of staanders / frames.


Omdat u kiest voor Nedcon, een topmerk, behoudt deze na aanschaf een hoge restwaarde. Een bijkomend voordeel is dat er gedurende lange periode onderdelen of aanvullingen te bestellen zijn. Het systeem is eenvoudig uit te breiden door de modulaire opbouw.

Nedcon legbordstelling onderdelen versterken het modulaire karakter van de stellingen en bieden een voordelige oplossing bij opslagproblemen. De ideale basis voor orderpicking en onderdelenmagazijnen.

Alle legbordstelling onderdelen zijn uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, volgende werkdag in huis*. Bestel nu direct in onze webshop, of bel tijdens kantooruren voor deskundig & persoonlijk advies: 0546 633707

Nedcon dealer

Kan ik legbordstelling onderdelen aanvullen of vervangen?

De legbordstellingen van Nedcon zijn modulair gebouwd. Dat betekent dat ze gemakkelijk uit te breiden zijn, maar ook dat bij schade bepaalde onderdelen vervangen kunnen worden. Denk aan het legbord zelf, de frames, de verdeelschotten of clips

1. Bepaal welke onderdelen vervanging nodig hebben of u extra nodig heeft voor een uitbreiding;

2. Bestel de onderdelen in onze webshop;

3. U heeft de onderdelen, mits voor 12.00 u. besteld, morgen al in huis!

 

Advies op maat

Heeft u vragen over het vervangen van onderdelen van uw legbordstelling of een andere magazijnstelling? Of wilt u uitbouwen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij helpen graag bij vragen en staan klaar met advies. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u verder. 

Onderdelen en accessoires