Draadroosters

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Draadroosterlegbord MP 880x1100mm Verzinkt
    € 22,39 € 18,50
  2. Draadroosterlegbord 880x1100 mm verzinkt 250 kg
    € 16,88 € 13,95
per pagina
Nedcon dealer

wat zijn draadroosters?

Draadroosters zijn roosters die bestaan uit verticale en horizontale draden die elkaar kruisen en aan elkaar verbonden zijn. Ze worden vaak gebruikt in de bouw en industrie als roosters voor vloeren, trappen, loopbruggen en andere structurele elementen. Draadroosters zijn meestal gemaakt van staal, aluminium of roestvrij staal en kunnen worden vervaardigd in verschillende maten en vormen om aan specifieke toepassingen te voldoen. Ze bieden voordelen zoals een goede belastbaarheid, lichtgewicht constructie, goede ventilatie en afvoer van vloeistoffen en vuil.

Waarom draadroosters bestellen bij Magazijnplein?

Als u overweegt om een draadrooster aan te schaffen, dan zijn er verschillende redenen waarom u zou moeten kiezen voor Magazijnplein. Allereerst bieden wij draadroosters van hoogwaardige kwaliteit die zijn gemaakt van duurzame materialen, zodat u ervan op aan kunt dat uw rooster lang meegaat en bestand is tegen slijtage en zware belastingen. Onze roosters bieden wij tegen scherp concurrerende prijzen aan, waardoor u waar voor uw geld krijgt. 

Daarnaast heeft Magazijnplein een grote voorraad aan draadroosters, zodat u uw rooster snel in huis heeft en niet lang hoeft te wachten. Ook bieden wij deskundig advies aan, ons team heeft veel kennis en ervaring op het gebied van draadroosters. Wij helpen je daarom dan ook graag verder bij het vinden van het juiste type rooster. 

Duurzame draadroosters voor uw magazijn

Onze draadroosters zijn ideaal voor het uitbreiden van uw palletstellingen en helpen u meer goederen op te slaan in hetzelfde magazijn. De draadroosterlegborden zijn verzinkt om roest tegen te gaan en gaan een lange tijd mee. De draadroosters zijn gemakkelijk toe te voegen aan modulaire palletstellingen en helpen uw magazijn geheel naar wens in te richten in combinatie met bijvoorbeeld onze frames, borgpennen en afstandhouders. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, onze specialisten helpen je graag verder!

Draadroosters