Vlonders

Vlonders nodig voor uw palletstellingen? Dan bent u bij Magazijnplein aan het juiste adres! Onze vlonders zijn ideaal voor het uitbreiden van uw palletstellingen. Dankzij de vlonders kunt u de palletstellingen op veel verschillende manieren gebruiken en kunt u meer opslaan in uw magazijn! 

Onze vlonders zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, klampafstanden en prijzen. Breid uw magazijnstellingen uit met deze vlonders of vervang een beschadigde vlonder voor één van onze nieuwe vlonders.

De vlonders bij Magazijnplein.nl zijn gemaakt van vurenhout en 100% gesloten. Daardoor zijn ze uitstekend te combineren met onze Nedcon palletstellingen. Nedcon vlonders zijn gemakkelijk toe te voegen aan uw modulaire palletstellingen en dragen bij aan het gemak om uw magazijn geheel naar wens in te richten. Combineer de vlonders met onze frames, borgpennen, afstandhouders en stel zelf uw magazijnstellingen samen!

Wenst u meer informatie over onze vlonders? Neem dan gerust contact op. Bestel nu direct in onze webshop, of bel tijdens kantooruren voor deskundig & persoonlijk advies: 0546 729 037

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Vlonder MP gesloten 1787x1092x20mm vurenhout
    € 56,81 € 46,95
  2. Vlonder MP gesloten 2675x1092x20mm vurenhout
    € 84,64 € 69,95
per pagina
Nedcon dealer
Vlonders