Palletstellingen

Dankzij de modulaire opbouw kunt u de Nedcon palletstellingen eenvoudig uitbreiden of combineren met inrij-, doorrol-, of (grootvak) legbordstellingen. Omdat u kiest voor Nedcon, een topmerk, behoudt de stelling na aanschaf een hoge restwaarde en zullen gedurende lange periode onderdelen of aanvullingen te bestellen zijn.


Wij leggen de focus op optimale efficiëntie, doelmatigheid en veiligheid van de medewerkers.

Voor gepalletiseerde goederen bieden wij keus uit onze Nedcon palletstellingen, zowel nieuw als gebruikt en snel uit voorraad leverbaar. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, waarbij we ook met u kunnen kijken naar uw toekomstige logistieke processen.

Bestel nu direct in onze webshop, of bel tijdens kantooruren voor deskundig & persoonlijk advies: 0546 633707

 

 

Nedcon palletstellingen

Voor de opslag van gepalletiseerde goederen is een Nedcon palletstelling de perfecte oplossing. De stellingen zijn zeer breed, wat zorgt voor veel opslagmogelijkheden en overzicht. De palletstellingen zijn modulair opgebouwd, kunnen eenvoudig uitgebreid worden en zijn te combineren met andere stellingen. Denk hierbij aan onze entresolvloeren, inrijstellingen maar ook onze grootvakstellingen. Doordat je met de palletstellingen de hoogte in kunt bouwen, kan de ruimte van jouw magazijn optimaal benut worden. Een palletstelling opbouwen is met Magazijnplein geen probleem.

 

De Nedcon palletstellingen zijn zeer duurzaam en toekomstbestendig. Niet alleen worden ze op maat gemaakt, de stellingen van verzinkt staal zijn zeer stevig en gaan jarenlang mee. Daarnaast zijn de palletstellingen te gebruiken voor niet-gepalletiseerde goederen door het plaatsen van een rooster. De palletstellingen zijn geschikt voor zowel manuele als geautomatiseerde magazijnen. Kijk bij interesse ook tussen onze aanbiedingen voor palletstellingen.

 

Gebruikte palletstellingen

Duurzaamheid is een belangrijk begrip bij Magazijnplein. Daarom kun je bij ons niet alleen nieuwe stellingen kopen, maar ook gebruikte stellingen. Wanneer de gebruikte stellingen bij ons binnenkomen, worden ze aan grondig onderzoek blootgesteld. Daarna worden de nodige reparaties gedaan en worden de stellingen nogmaals geïnspecteerd. Pas als de stellingen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen, worden ze opnieuw aangeboden. Voor een lagere prijs heeft u dus kwalitatieve, veilige en toekomstbestendige palletstellingen.

 

De voordelen van onze palletstellingen

Onze palletstellingen zijn van het toonaangevende merk Nedcon en komen met veel voordelen. Zij zijn al jaren de koploper op het gebied van magazijnstellingen. Als Nedcon Preferred Supplier kunnen wij de nieuwe en gebruikte palletstellingen snel leveren en bent u verzekerd van:

  • Maatwerk
  • Ruime keuze in accessoires
  • Veiligheid & stevigheid
  • Een modulaire opbouw
  • Een hoge restwaarde
  • Maximale opslagcapaciteit
  • Stellingen geschikt voor manuele én geautomatiseerde magazijnen
  • Een hoge restwaarde

 

Neem vrijblijvend contact op met ons

Bij interesse in het kopen van onze palletstellingen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij twijfel over welke magazijnstelling de beste match is voor uw magazijn of heeft u behoefte aan deskundig advies, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

 

Tel: 0546 - 633707 | E-mail: info@magazijnplein.nl

Magazijnplein is licensed supplier van Nedcon.
Klantgericht, betrouwbaar en servicegericht zijn onze kernkwaliteiten.