Opslagstellingen

Wij zijn trots dat we licensed supplier zijn van Nedcon. Nedcon is met 50 jaar ervaring het toonaangevende bedrijf op het gebied van magazijnstellingen op de internationale markt. Door de innovatiekracht en grote betrokkenheid proberen zij positie vast te houden. Nedcon is expert in manuele magazijnstellingen en semi-automatisch systemen. Wij van Magazijnplein zijn dan ook erg blij dat we deel uitmaken van de Nedcon-familie.

Wat zijn opslagstellingen

Opslagstellingen zijn constructies die worden gebruikt voor het opslaan van goederen en materialen in magazijnen, opslagruimtes en distributiecentra. Ze zijn ontworpen om een efficiënte opslag en organisatie van goederen mogelijk te maken en ze worden vaak gebruikt in industriële en commerciële omgevingen.

Opslagstellingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en materialen, zoals staal, hout, kunststof en glasvezelversterkte kunststof. Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker en zijn ontworpen om maximale opslagruimte te bieden, terwijl ze toch gemakkelijk toegankelijk zijn voor de gebruiker.

Het kiezen van een opslagstelling

Als eigenaar van een magazijn weet u hoe belangrijk het is om uw goederen op de juiste manier op te slaan. Het kiezen van de juiste opslagstellingen is hierbij van cruciaal belang. Er zijn tal van opties beschikbaar op de markt, maar het vinden van de juiste oplossing kan soms een uitdaging zijn.

Nedcon dealer

De verschillende soorten opslagstellingen van Magazijnplein

Magazijnplein biedt een breed scala aan opslagstellingen die geschikt zijn voor verschillende soorten magazijnen. Hieronder hebben we enkele van de belangrijkste soorten opslagstellingen opgesomd die door ons worden aangeboden:

Waarom kiezen voor Magazijnplein?

Magazijnplein is een bedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige opslagoplossingen voor verschillende soorten magazijnen. Onze opslagstellingen zijn ontworpen om aan de behoeften van elk magazijn te voldoen en kunnen worden aangepast aan uw specifieke vereisten. Onze adviseurs helpen u graag verder bij het kiezen van de juise opslagstelling, neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!