Magazijnplein: BMN Bouwmaterialen partner inrichting & onderhoud magazijn

Saint Gobain Distribution Nederland / BNM Bouwmaterialen is een landelijk opererende bouwmaterialenhandel met 33 vestigingen en voeren een compleet assortiment van meer dan 150.000 artikelen. BNM Bouwmaterialen is sinds 1970 in Nederland actief. Met meer dan 1.200 medewerkers, 50.000 producten direct uit voorraad leverbaar en een uitstekende landelijke dekking behoort het bedrijf tot de grootste bouwmaterialenhandelaren van Nederland. BNM Bouwmaterialen levert dagelijks, met behulp van meer dan 100 vrachtwagens, de bouwmaterialen ‘just in time’ op de bouwplaats af. BNM Bouwmaterialen onderscheid zich onder andere op gebied van duurzaamheid, middels het Greenworks label , Private labels als NOVIPro & ULTIPRO, Erkalinea, Home edition en Electronisch zaken doen.

BNM Bouwmaterialen - Magazijnplein partner

Magazijnplein is vaste BNM Bouwmaterialen partner voor inrichting magazijn en herstel en reparatie onderhoud betreft jaarlijkse veiligheidskeuringen.

Wij ontzorgen BNM Bouwmaterialen met ruim 40 vestigingen in Nederland vanuit de holding Saint-Gobain op gebied van inrichting van de magazijnen en herstel van de jaarlijkse reparaties aan de hand van keuringen. Hierin doen wij zaken met Saint Gobain als hoofd partij. Onder de groep vallen ook de bedrijven Van Keulen Nederland, Galvano Nederland en Tegelgroep Nederland. Al meer dan 5 jaar onze vaste partner voor een totaal aantal van 50 vestigingen.

Wij hebben voor deze klant inmiddels zoveel kennis en ervaring opgebouwd, inzicht in locatie op detail van elke stellingen dat we rechtstreekse contacten onderhouden met de vestigingen om elke gewenste actie op korte termijn op te lossen. Ook bij BNM Bouwmaterialen komen de kernkwaliteiten van Magazijnplein weer volledig tot zijn recht: betrouwbaarheid, klant- en servicegericht.

Magazijnplein is het adres voor uw magazijninrichting. Uw project behandelen wij professioneel maar ook persoonlijk. Gezamenlijk kijken samen naar de beste oplossing voor uw project of wensen. Bij Magazijnplein bent u aan het juiste adres voor alle soorten en maten magazijnstellingen, vloeren, accessoires en intern transport met een snelle levering en tegen een zeer scherpe prijs! Magazijnplein is Preferred Supplier van Nedcon.

Heeft u een vraag, wilt u een prijsopgaaf ontvangen of wilt u ideeën uitwisselen over een magazijn project? Bel 0546 894 182 of stuur ons een bericht.

  • BMN (Bouwmaterialen Nederland) is de bouwmaterialen groothandel en leverancier met onderstaande beloftes.
  • Beste service: op meer dan 130 vestingen, staan we altijd voor je klaar
  • Flexibele logistiek: overal in Nederland
  • Juiste voorraad: alles wat jij nodig hebt op de bouwplaats
  • Vakkundig advies: kennis op vestigingen en met specialisten

Werken bij BMN Bouwmaterialen is werken bij de marktleider op het gebied van bouwmaterialen in Nederland. Daarnaast is de organisatie onderdeel van de BME Group met bijna 10.000 FTE’s in dienst op meer dan 550 locaties in 6 landen.

Daarnaast zijn we op de hoogte van innovaties, waarvoor we continu passende oplossingen bedenken. Zo maken we de bouw duurzamer en creëren we slimme tools: ontwikkelingen waarmee we jouw werk uit handen nemen. Bij BMN kun je dus voor méér dan alleen bouwmaterialen terech

Magazijnplein is vaste BMN Bouwmaterialen partner voor inrichting magazijn en herstel en reparatie onderhoud betreft jaarlijkse veiligheidskeuringen.

Wij ontzorgen BMN met ruim 130 vestigingenin Nederland op gebied van inrichting van de magazijnen en herstel van de jaarlijkse reparaties aan de hand van keuringen. Onder de groep vallen ook de bedrijven Van Keulen Nederland, Galvano Nederland en Tegelgroep Nederland. Al meer dan 10 jaar onze vaste partner voor een totaal aantal van 130 vestigingen.

Wij hebben voor deze klant inmiddels zoveel kennis er ervaring opgebouwd, inzicht in locatie op detail van elke stellingen dat we rechtstreekse contacten onderhouden met de vestigingen om elke gewenste actie op korte termijn op te lossen. Ook bij BMN Bouwmaterialen komen de kernkwaliteiten van Magazijnplein weer volledig tot zijn recht: betrouwbaarheid, klant- en servicegericht.