Magazijnplein: Boels Verhuur partner inrichting magazijn
Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux.
Bovendien werkt Boels Rental al meer dan 15 jaar samen met gerenommeerde bouwmarktketens in binnen- en buitenland. De bouwmarkten willen zich onderscheiden op service. Verhuur van machines en gereedschappen maakt daar een belangrijk deel van uit. Al bijna dertig jaar verhuurt Boels ook al het materiaal dat nodig is om van elk feest een succes te maken. Van designmeubilair, decoratieartikelen en een tot in de puntjes verzorgde tafelaankleding tot en met buffetsystemen en professionele keukenapparatuur. Zie voor meer informatie: https://www.boels.nl


Magazijnplein partner

Magazijnplein
Almelo is partner voor Boels verhuur inzake inrichting magazijn, herstel- en reparatie onderhoud betreft jaarlijkse veiligheidskeuringen.

Magazijnplein Almelo ontzorgt Boels Benelux met ruim 150 vestigingen in heel Benelux op gebied van inrichting van de magazijnen en herstel van de jaarlijkse reparaties aan de hand van keuringen. Deze sterke samenwerking is met onze zustermaatschappij als keuringsinstantie tot een sterk partnership geworden. Safety Support zorgt hier voor de keuringen, opvolging en reparatie voorziet Magazijnplein Almelo.

Wij hebben voor onze klant Boels verhuur inmiddels zoveel kennis er ervaring opgebouwd, inzicht in locatie op detail van elke stellingen dat we rechtstreekse contacten onderhouden met de vestigingen om elke gewenste actie op korte termijn op te lossen. Ook bij Boels Verhuur komen de kernkwaliteiten van Magazijnplein weer volledig tot zijn recht: betrouwbaarheid, klant- en servicegericht.


Magazijnplein is het adres voor uw magazijninrichting. Uw project behandelen wij professioneel maar ook persoonlijk. Gezamenlijk kijken samen naar de beste oplossing voor uw project of wensen. Bij Magazijnplein bent u aan het juiste adres voor alle soorten en maten magazijnstellingen, vloeren, accessoires en intern transport met een snelle levering en tegen een zeer scherpe prijs! Magazijnplein is Preferred Supplier van Nedcon.

Heeft u een vraag, wilt u een prijsopgaaf ontvangen of wilt u ideeën uitwisselen over een magazijn project?
Bel 0546-633707 of stuur ons een bericht.

Neem vandaag nog contact met ons op