Legbordstelling magazijn

In een magazijn is het belangrijk dat producten efficiënt, veilig en overzichtelijk verwerkt kunnen worden. Met een legbordstelling in het magazijn slaat u verschillende goederen geordend op en kunnen uw werknemers doelmatig en veilig werken. Bent u geïnteresseerd in onze nieuwe of gebruikte legbordstellingen? Bij Magazijnplein bent u aan het juiste adres.

 

Nedcon legbordstellingen voor uw magazijn

Als preferred Nedcon supplier heeft Magazijnplein altijd Nedcon stellingen op voorraad. Onze Nedcon legbordstellingen voor uw magazijn kunnen dan ook zeer snel geleverd worden tegen een scherpe prijs. De legbordstellingen zijn modulair ontworpen en bieden een voordelige oplossing voor de opslag van kleine goederen. Pallets met vers fruit, grote aantallen doosjes met schroeven, containers met vloeistoffen, gemakkelijk op te slaan in legbordstellingen voor een geordend magazijn.

De Nedcon legbordstellingen zijn regelmatig te zien in kantoren en onderdelen-, groothandel- en retail magazijnen. De stellingen zijn eenvoudig uit te breiden met verschillende onderdelen en accessoires. Daarbij bestaat de mogelijkheid om de stellingen zelf samen te stellen. De legbordstellingen van Magazijnplein zijn daarmee volledig naar wens in te richten.

Legbordstelling magazijn


Een gebruikte legbordstelling in het magazijn

Bij Magazijnplein bieden we naast nieuwe legbordstellingen gebruikte stellingen aan. Deze tweedehands legbordstellingen worden uitvoerig getest voordat wij ze aanbieden, zodat ze aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. De stellingen doen wat betreft veiligheid en kwaliteit dan ook niet onder voor onze nieuwe stellingen, maar zijn wel voordeliger en duurzamer. De gebruikte stellingen gaan, evenals de nieuwe stellingen, nog jaren mee!De voordelen van Nedcon legbordstellingen

Hieronder hebben we de voordelen van de nieuwe en gebruikte legbordstellingen van Magazijnplein op een rij gezet.

  1. Voldoen aan nationale regelgeving en FEM 10.2.06-richtlijnen;
  2. Verkrijgbaar in elke RAL-kleur;
  3. Veilig voor uw medewerkers én uw producten;
  4. Op maat gemaakt.

 

Bent u op zoek naar tweedehands legbordstellingen of heeft u vragen over onze Nedcon legbordstellingen? Voor deskundig en persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen via 0546633707 of info@magazijnplein.nl.