Stalen stellingen

Stalen stellingen zijn een veelgebruikte en betrouwbare oplossing voor diverse opslagbehoeften, van magazijnen tot kantoren en thuisomgevingen. Bij Magazijnplein bieden we hoogwaardige stellingen die efficiënte ruimte-indeling en optimale opslagorganisatie mogelijk maken. Wij bieden stellingen aan in verschillende varianten, namelijk:legbordstelling, grootvakstellingen, palletstelling en draagarmstelling. Elk met hun eigen unieke voordelen en toepassingen.

Legbordstellingen

Een legbordstelling is de perfecte oplossing voor de opslag van kleinere items zoals dozen, gereedschappen en archiefmateriaal. Deze stellingen van staal bestaan uit solide stalen planken die aan verticale kolommen zijn bevestigd, waardoor ze een duurzaam en stevig opslagsysteem vormen. Wat een legbordstelling onderscheidt, is de flexibiliteit ervan. Ze zijn niet alleen eenvoudig te monteren, maar bieden ook veelzijdige uitbreidingsmogelijkheden, waardoor uw opslagruimte kan meegroeien met uw behoeften. Naast hun praktische voordelen hebben stalen legbordstellingen een industriële uitstraling en bieden ze een efficiënte oplossing voor de organisatie van uw magazijn. 

Tweedehands stellingen

Breedvakstellingen

Voor grotere en zwaardere goederen vormen breedvakstellingen de ideale keuze. Deze stellingen hebben brede legborden met een indrukwekkende draagcapaciteit, omdat de draagarmen zijn ingehaakt in de staanders. Hierdoor zijn ze geschikt voor materialen zoals bulkgoederen, grote dozen en zelfs pallets. De robuuste stalen constructie van breedvakstellingen maakt ze bestand tegen zware belastingen en garandeert duurzaamheid. Bovendien zijn ze aanpasbaar met extra accessoires zoals vakverdelers en ladeblokken om uw opslag nog beter te organiseren.

Nedcon dealer

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen zijn ontworpen om op grote schaal te kunnen opbergen. Deze stellingen hebben extra brede legborden en bieden voldoende ruimte voor volumineuze en omvangrijke items, waaronder grote dozen, bulkgoederen en langere voorwerpen. Met hun sterke stalen constructie kunnen grootvakstellingen zware belastingen aan, waardoor ze ideaal zijn voor magazijnen en opslagomgevingen met grote opbergbehoeften. Bovendien zijn er diverse accessoires beschikbaar, zoals vakverdelers en ladeblokken, om de opslagruimte naar wens in te richten.

Palletstellingen

Palletstellingen zijn speciaal ontworpen voor het opslaan van pallets met goederen. Ze bieden een gestructureerde en ruimtebesparende oplossing voor het hanteren van grote hoeveelheden pallets. Deze stellingen hebben verstelbare liggers en kunnen worden aangepast aan verschillende palletmaten en gewichten. Palletstellingen optimaliseren de opslagruimte en zorgen voor een efficiënte doorstroming van goederen in magazijnen en distributiecentra, wat de algehele logistieke efficiëntie verbetert.

Flexibel en eenvoudige montage

Flexibiliteit en eenvoudige montage zijn twee van de meest waardevolle kenmerken van stalen stellingen. Deze stellingen bieden bedrijven de flexibiliteit om hun opslagsystemen aan te passen aan veranderende behoeften en inventarisvereisten. Met hun moderne ontwerp kunnen stalen stellingen snel en gemakkelijk worden gemonteerd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld, aangezien aanpassingen aan de opslagruimte zonder grote verstoringen kunnen worden uitgevoerd. De flexibiliteit in zowel montage als configuratie maakt stalen stellingen tot een kosteneffectieve en praktische keuze voor efficiënte opslagoplossingen in diverse omgevingen.

Stel uw eigen stellingkast samen

Bij Magazijnplein geven we u de mogelijkheid om uw eigen stellingkast (van rvs) aan te passen aan uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een hoge of lage stellingkast of een magazijnstelling, onze opties zijn divers en flexibel. Samen zorgen we ervoor dat u de juiste stelling vindt. U kunt beginnen met een basissectie en deze uitbreiden met aanbouwsecties om aan uw beschikbare ruimte en opslagbehoefte te voldoen. 

Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit stalen stellingen die aan al uw opslagbehoeften voldoen? Bij Magazijnplein staan onze specialisten klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de beste stelling voor uw toepassing. Met onze stalen stellingen investeert u in duurzame opslagoplossingen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk ons assortiment op onze webshop van stalen stellingkasten, bestel eenvoudig online en direct uit voorraad leverbaar.

Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met onze specialisten op.