Autorecycling Kempers

Autorecycling Kempers

Met meer dan 60 jaar ervaring is Autorecycling Kempers in Meppen een van de meest toonaangevende bedrijven in de branche. Op meer dan 35.000 m2 worden per jaar meer dan 6.000 auto’s verwerkt. Daarbij gaat het voornamelijk om auto’s uit het hogere segment. Van Tesla tot Ferrari; Kempers heeft de onderdelen op voorraad. Je kunt je dus voorstellen dat het veilig en efficiënt opslaan van al deze onderdelen van groot belang is.

De vraag van Autorecycling Kempers

Fase 1: Dubbeldeks tussenvloer met grootvakstellingen

Een groot terrein met enorm veel onderdelen, vraagt om een efficiënt gebruik van de ruimte. In 2018 heeft Magazijnplein daarom een dubbeldeks tussenvloer van 1400M2 geleverd. Hierbij is zowel de begane grond als niveau 1 voorzien van een strakke inrichting met grootvakstellingen. Dit leverde 10.000 picklocaties op en 2500 pallet locaties. Hierbij werd gebruik gemaakt van zowel nieuwe als gebruikte stellingen

 

 

Fase 2: Inrichting nieuwe hal met grootvakstellingen

Door het succes van Kempers was een nieuwe hal hard nodig. Na de succesvolle afronding van fase 1, kreeg Magazijnplein daarom in 2020 de opdracht om deze hal ook te voorzien van grootvakstellingen. Dit om de groeiende vraag bij te kunnen benen.

 

Grootvakstellingen Autorecycling Kempers

Een mooie samenwerking met Autorecycling Kempers

De samenwerking verliep voor beide partijen soepel en efficiënt. We hebben een prachtig resultaat samen kunnen opleveren. Wij van Magazijnplein zijn erg tevreden met de uiteindelijke oplevering van het magazijn. Gelukkig is Autorecycling Kempers ook erg blij met het resultaat. Op naar nog veel meer mooie projecten!

“Ik ben echt ontzettend tevreden over het opgeleverde magazijn en de goede samenwerking met Magazijnplein.”