Transcargo

Transcargo

Als internationale expediteur verzorgt Transcargo al sinds 1989 de opslag en transport voor haar klanten. Met meer dan 17.000 m2 aan opslagruimte, zorgen zij voor een professionele en gestroomlijnde levering. Van internationaal transport over de weg tot containertransport over zee; Transcargo ontzorgt met haar volledige aanbod.

Transcargo

 

Inrichting nieuwbouw met palletstellingen

Transcargo ervaarde ruimtegebrek in hun opslagplaats. Als tussenleverancier is een goede opslag voor materialen nodig. Daarom kwam Transcargo naar ons voor een oplossing. Nu wordt een deel van het bestaande pand, dat initieel gebruikt werd voor het laden en lossen van goederen, gebruikt voor de opslag van goederen. Wij hebben hiervoor nieuwe palletstellingen van Nedcon ingezet, ideaal voor de opslag van Europallets. 

 

 

Transcargo en Magazijnplein groeien samen

Bij het project voor Transcargo hoorde de levering van het materiaal: de magazijnstellingen. Ook de inhuur en montage werd door ons geregeld, waarna de nieuwe magazijninrichting opgeleverd werd én gekeurd. Dit is allemaal verzorgd door Magazijnplein, waardoor Transcargo ontzorgd werd en verzekerd was van kwaliteit en veiligheid. 

Met de ruimte van het magazijn in het achterhoofd werd gekozen voor smalle gangen tussen de palletstellingen. Op die manier kon de aanwezige ruimte optimaal benut worden. Met de inzet van een truck op inductielijn kunnen de stellingen toch veilig bereikt worden met een hoge ROI!

 

Transcargo en Magazijnplein groeien samen

Tijdens eerder contact tussen Transcargo en Magazijnplein is een basis van vertrouwen gelegd. Keer op keer mochten wij de vraag van de klant invullen, zorgen voor complete ontzorging en hen voorzien van op- en overslag. Inmiddels is Transcargo een vaste klant van magazijnplein en hebben we hen kunnen ondersteunen met de vierde uitbouw in vijf jaar. Dit betekent uitbreiding en aanpassing, de laatste stap in dit pand. Samen blijven we groeien!