Azor Bikes

Azor Bikes

Azor bike is de beste keus als u uw de fiets zelf wilt samenstellen. Begonnen in 1997 is Azor gegroeid tot een bedrijf met vele medewerkers en een landelijk dealer netwerk. Door zelf te kunnen samenstellen, krijgt u de fiets die speciaal voor u gemaakt wordt, en betaald u niet voor zaken die u niet wilt. Door het gebruik van alleen de beste materialen en onderdelen loopt iedere Azor Bike lekker licht en zijn ze zeer betrouwbaar. Hierdoor heeft u nog jarenlang zorgeloos fietsplezier. Kijk voor meer informatie over Azor Bike op de website  https://www.azor.nl/

 

 

Magazijnplein Almelo

 

Magazijnplein Almelo is vaste partner voor inrichting magazijn, en herstel- en reparatie onderhoud betreffende jaarlijkse veiligheidskeuringen.

Wij groeien met Azor Bike mee, en daar zijn we trots op. In ruim meer dan 6 jaren zijn wij al partner en hebben alle ontwikkelingen van het bedrijf mogen mee maken.

Verplaatsing, herinrichting, extra locatie en opslag extern en inmiddels complete aanpassing van nieuwbouw. Dat wij een sleutelrol mogen spelen in het meedenken in het logistieke proces is een partnership om trots op te zijn. Ook bij Azor bike komen de kernkwaliteiten van Magazijnplein weer volledig tot zijn recht: betrouwbaarheid, klant- en servicegericht.


Magazijnplein is het adres voor uw magazijninrichting. Uw project behandelen wij professioneel maar ook persoonlijk. Gezamenlijk kijken samen naar de beste oplossing voor uw project of wensen. Bij Magazijnplein bent u aan het juiste adres voor alle soorten en maten magazijnstellingen, vloeren, accessoires en intern transport met een snelle levering en tegen een zeer scherpe prijs! Magazijnplein is Preferred Supplier van Nedcon.

Heeft u een vraag, wilt u een prijsopgaaf ontvangen of wilt u ideeën uitwisselen over een magazijn project?
Bel 0546-633707 of stuur ons een bericht.


Neem vandaag nog contact met ons op