Eurol B.V.

Eurol B.V.

Eurol B.V. Nijverdal is al ruim 40 jaar de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. Eurol BV is gegroeid vanuit onze kwaliteitsfilosofie en inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar. Daarmee bedient Eurol B.V. uiteenlopende segmenten zoals de automotive-, transport-, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart. Lees meer over Eurol B.V. op de website https://www.eurol.com

Eurol en Magazijnplein

Inmiddels heeft Magazijnplein Almelo al het 5e magazijn voor Eurol weten in te richten in 2020. De afgelopen 5 jaar hebben beide bedrijven bewezen goed bij elkaar te passen. Zowel Eurol als Magazijnplein staan garant voor kwaliteit en service.

Door onze korte lijnen is de samenwerking uitstekend en dit zorgt inmiddels voor een meer dan mooie samenwerking.

Ook bij Eurol B.V. Nijverdal komen de kernkwaliteiten van Magazijnplein weer volledig tot zijn recht: betrouwbaarheid, klant- en servicegericht.


Magazijnplein is het adres voor uw magazijninrichting. Uw project behandelen wij professioneel maar ook persoonlijk. Gezamenlijk kijken samen naar de beste oplossing voor uw project of wensen. Bij Magazijnplein bent u aan het juiste adres voor alle soorten en maten magazijnstellingen, vloeren, accessoires en intern transport met een snelle levering en tegen een zeer scherpe prijs! Magazijnplein is Preferred Supplier van Nedcon.

Heeft u een vraag, wilt u een prijsopgaaf ontvangen of wilt u ideeën uitwisselen over een magazijn project?
Bel 0546-633707 of stuur ons een bericht.

Neem vandaag nog contact met ons op